samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Evet kesinlikle bu gerçekleşecek. bisttüm lehine inanılmaz büyüyen makas, ya bist30 ve 100'ün katılmasıyla ya bisttum'un gerilemesi ile kapanacak. Benim ise bu süreçte tüm umidim, iyi hisse fonların doğru zamanlama ile hareketlenen endekse geçebilmeleri. Umarım bunu başarabilirler. Ancak bu hepimizin bildiği 3-5 iyi fonun ben bunu başaracağını, her şekilde endeksi geçmeye devam edebileceklerini düşünüyorum.
Zaten artık yabancı olmadığına göre, büyük fonlar girmeden o kağıtların da gitmesi zor olacak. Önce talep lazım.
Aslında mümkün olsaydı bisttum kontratı olsaydı, bisttum shortlayıp, bist30 longlanarak sabırla iyi getiri elde edilebilirdi belki.
Ama işin içine indikatörler, teknik analiz girince, dönüş tahminleri vs. girince, fon işi de nesnel yani kişisel tahminlere dayanmaya başlıyor ve uykusuz geceler ve trader tarzına dönülüyor. O açıkçası benim istediğim bir durum değil.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Tkf nin içeriğini çok dengeli tcell, dohol, Selen, Petkim, tursg,eregli,oyakc, krdmd, ismen, arçelik, Aygaz vs vs
Böylesi bir düşüşte de portföyü değiştiriler diye düşünüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri