gıda lar çoğu show yapti.
Hiç güven vermiyor. Endeksin ilk yüzde 2 veya üzeri düşüşünde 9-9.50 aralığına düşer bu. O nedenle ben vedalaştım kalanlara Allah sabır versin. Bu arada sunuda belirtmek isterim bist önümüzdeki günlerde %10 a yakın düşebilir. O nedenle dolar yada altında kalmak daha mantıklı. Ytd...
Türkiye tüm dunya düşerken hep pozitif ayrıştırı. Muhtemel sebebi varlik fonunun alımlarıyla hep bu seviyelerde kalarak yukarıya artmasıdır. Bak biz iyiyiz ülkenin durumu iyi algısı yaratmak. Halbuki jeopolitik riskler, işsizlik,cari açık ve devamında kurun dogal yükselişi ve enflasyon. Artı dünya genelindeki pandemi ve ekonomik daralma. Daha nereye kadar sürdürülebilir bu olumlu hava... Patlamaya hazir6bomba oldu bist şu an. Tamamen yalancı bir olumlu hava var algısı yaratılmaya çalışılıyor. O nedenle borsa şu an cok riskli. Ytd
Eyyy spek totosu cirosu senden 6 kat dusuk olan petunun piyasa degeri senden yuzde 30 yukarda yabancilarla gorusmelerde hisse fiyatini 25 ile 30 arasi istendini ve kagidin ederinin bu oldunu ben cok iyi biliyorum ama sana bilmedigin bise soyluyum kafami bozuyosun 1 milyon kot daha cizerim isbankasindan gozune isik tutulmus tavsan gibi ortada kalirsin adam ol kagidi olmasi gereken yerlere getir bu sana son uyarim.
SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri