Sayfa 288/1002 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Eğerki vatandaş kör oluyorsa sebebi iktidardır...Bu nasıl iştir anlamadım gitti,bunlar şerbetlimi ne ?,iktidarda başkaları olsaydı çoktan dibi boylamıştı,alacağı oy en fazla %5 cıvarıdır dibe oturmuş bu vaziyet ekonomi ile.
    liderine ölümüne bağlı bi %30 var. o %30 iyi olan şeyleri liderin lütfu kötüleri ise kesinlikle ona mal etmiyorlar.
    Daha ilginci ise 18 yıl muhalefette kalıp %1 bile oy arttıramayan ana muhalefet partisi. Bu durum sanırım dünyada az rastlanır bir durum. 18-20 yıl iktidarda kalan hangi parti olursa olsun yıpranır ve muhalefete iktidar şansı gelir. ama bizde bu olmadı.kitaplara girecek sosyolojik bir durumla karşı karşıyayız.
    Başka ülkede şu mülteci konusu bile iktidar devirir. Milyonlarca insanı halkın onayı olmadan ülkeye alıp yardım ve desteklerle yaşatıyorlar.
    Son düzenleme : pit; 13-10-2020 saat: 09:39.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Geçen Yıl,''Evinin bahçesinde Kaçak zeytinyağı üretiyor'' diye,Ege bölgesinde kaç tane köylü vatandaşların ürünlerine Jandarma, Zabıta eşliğinde el koyup, Gariban köylü kadınları hüngür hüngür ağlattılar..Bunu da TV lerde" kaçak üretime baskın" diye haber yaptılar,...
    Eee,Hadi etil-metil alkolden,sahte içkiden İnsanlar ölüyor...Pekiii, vatandaşların kendi bahçesinde yetiştirdiği zeytin den, ürettiği yağ ,o da mı insanı öldürüyor,he.??..

FENER Konsolide 2020/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -30104849 Ana Ortaklık Payları: -31208919

BJKAS Konsolide 2020/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -40390848

GSRAY Konsolide 2020/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -39566147 Ana Ortaklık Payları: -39530519

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Geçen Yıl,''Evinin bahçesinde Kaçak zeytinyağı üretiyor'' diye,Ege bölgesinde kaç tane köylü vatandaşların ürünlerine Jandarma, Zabıta eşliğinde el koyup, Gariban köylü kadınları hüngür hüngür ağlattılar..Bunu da TV lerde" kaçak üretime baskın" diye haber yaptılar,...
    Eee,Hadi etil-metil alkolden,sahte içkiden İnsanlar ölüyor...Pekiii, vatandaşların kendi bahçesinde yetiştirdiği zeytin den, ürettiği yağ ,o da mı insanı öldürüyor,he.??..
    görmedim ama bunu yaptıranlar çevredeki büyük zeytşnyağ sıkım yerleri ile fabrikalarıdır. gerekçeleride vergi kaçırıyorlar mantığıdır
    kendilerinin vergi vererek sıkım ve satış yaptıkalrını diğerlerinin vergisiz sıkım veya satış yaptıkalrını söylüyorlardır
    maliye açısından haklı olabilirler ama vicdanen haksızlar
    biz onu şirket kurarark aştık seytini toplatıyoruz sıkımhanede sıktırıp tamamını tenekeletip şirket üzerinden kendi ürünümüzü satabiliyoruz.
    masraf biraz daha arttı ama her halükarda onlardan tenekesi 10-20 tl daha uyguna veriyoruz.
    tamamını şirketleştirdiklerinde fiyatıda istediğkleri rakamdan belirleyecekler olan vatandaşa olacak
    jandarmanın çiftçi üretimine karışmaması lazım
    muhtemelen çiftçi topluyor sıktırtıyor bi yerde evinin önünde bahçesinin yanında satıyordur
    onlardada belli kiloya kadar müsade oalbilir
    bir halt olacağı yok.

Türkiye'de Ağustos ayında arındırılmış verilerle sanayi üretimi yıllık %10,4 (Beklenti %6,1) oldu.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159

7. Hisse bırakmamışlar alacak tek fiyat, brüt takas, yok bilmem ne diye diye. Borsa borsa olmaktan çıktı. Bir huzur vermiyorlar. Hala millet spk nerde şu nerde bu nerde diyor. Volatilite olmayan borsa mı , para piyasaları mı olur.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8. Apple'nin piyasa değeri Afrika Kıtasının GSMH geçti. Twitter'den alıntı.

Tarihe not düşelim, spekülasyonun da bir sınırı var!

Dünya'da insanlar fakirleşip alım gücü düştükçe bu tip şirket değerinin balon derecesinde artması, gelecekti patlamanın çok şiddetli olacağının göstergesi.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Sayfa 288/1002 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •