Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1480 madde; 1 - 8 arası.

Konu: TBORG - Türk Tuborg

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Erryan Yazıyı Oku
    Bi arkadas 54 rakkamı buldu. 750.000.000 ile lot sayısını böldü. Dakat sirketin sermayesi 320.000.000. Beni aydınlatırsa cok müteşekkir olurum
    Bu rakamı yıldız pazarda olma koşulundan çıkardım ve resmi açıklamaya da uygun. Halka açık kısmının piyasa değeri 750 milyon üzeri olursa % 5 kriteri ortadan kalkıyor. Direkt yıldız pazara giriyor. Ancak 54 lira için bayağı yol alması lazım.
    9 aylıklar konusuna gelince evet turizm yok denecek kadar azdı bu sene. Ancak evde veya deniz kenarında sıcaklar sebebiyle tüketimin oldukça fazla okduğunu düşünüyorum. Turizmin eksisini yazın uzaması ne kadar örtecek bunu 1 ay içerisinde göreceğiz.

Not: yazılanlar alım veya satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir.

2. Forum adina Cok teşekkür ederim , bilmedigimiz konulara getirdiginiz açıklayıcı yorumlarinizdan oturu kucuk yatirimci dostusunuz ....

Ben kendi adima artik foruma bir sey yazmayacağım degerli büyüklerimizin yorumunu okuyacağım tekrar tekrar teşekkür ederim ....
     Alıntı Originally Posted by Baybo Bey Yazıyı Oku
    Bu rakamı yıldız pazarda olma koşulundan çıkardım ve resmi açıklamaya da uygun. Halka açık kısmının piyasa değeri 750 milyon üzeri olursa % 5 kriteri ortadan kalkıyor. Direkt yıldız pazara giriyor. Ancak 54 lira için bayağı yol alması lazım.
    9 aylıklar konusuna gelince evet turizm yok denecek kadar azdı bu sene. Ancak evde veya deniz kenarında sıcaklar sebebiyle tüketimin oldukça fazla okduğunu düşünüyorum. Turizmin eksisini yazın uzaması ne kadar örtecek bunu 1 ay içerisinde göreceğiz.

Not: yazılanlar alım veya satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir.
    SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by investment34 Yazıyı Oku
    forum adina cok teşekkür ederim , bilmedigimiz konulara getirdiginiz açıklayıcı yorumlarinizdan oturu kucuk yatirimci dostusunuz ....

Ben kendi adima artik foruma bir sey yazmayacağım degerli büyüklerimizin yorumunu okuyacağım tekrar tekrar teşekkür ederim ....

Sm-g960f cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

unutmadan
    buda size hitaben 13-10-2020, 13:38 yazdığım yazı ....

fORUMU TAKİP ETMEYİ BIRAKMAYIN YUKARIDADA BELİRTTİM AEFES İLE TBORGUKARŞILAŞTIRACAĞIM BİR ARA ONUDA BİR YERLERDE PAYLAŞIR HAVANIZI ATARSINIZ ....

İYİ PAZARLAR

4. Halen aynı şeyler.

Alıntı Originally Posted by investment34 Yazıyı Oku
    unutmadan
    buda size hitaben 13-10-2020, 13:38 yazdığım yazı ....

fORUMU TAKİP ETMEYİ BIRAKMAYIN YUKARIDADA BELİRTTİM AEFES İLE TBORGUKARŞILAŞTIRACAĞIM BİR ARA ONUDA BİR YERLERDE PAYLAŞIR HAVANIZI ATARSINIZ ....

İYİ PAZARLAR
    Bakın ben sizin bu yazdığınızı görmeden yazmışım. Aman büyük yatırımcı investment34. 54 ü siz söylemiş olun tamam ok. Bu, bu kadar mu önemli sizin için . Ben iki tane özel okulda çocuk okutuyorum . Bu nedenle de borsada sizin gibi evet tek kağıda 200 milyar bağlamıyorum. Sürekli bağıran çağıran sizin gibi birisine de sürekli cevap veremem. Çattık valla. Tamam kardeşim. Sen havanı at ne yapıyorsan yap . Ben böyle birşey görmedim valla. Sen yaz . Tamam. Devam. Sakin .

5. Allah bağışlasın çocuklarınızı istemeden sizi kırdıysam kusuruma bakmayın, 10-11 gundur evdeyim yaklasik 8 gundur hiç koku alamiyorum ( sıfır) tat alma yuzde 30lara kadar dustu oksuruk ates yok hafif nefes darligi basladi (nefes darligi psikolojik olabilir ) birde eklem agrisi var ancak gozlerim kan icinde Allahtan yanliz yasiyorum evde kendimi karantinaya aldim test yaptirmadim ama pozitifim muhtemelen canim sikkin saracak yer arıyorum sizin deyiminizle neyse iyi pazarlar sizi kirdiysam tekrar tekrar kusuruma bakmayin
     Alıntı Originally Posted by Baybo Bey Yazıyı Oku
    Bakın ben sizin bu yazdığınızı görmeden yazmışım. Aman büyük yatırımcı investment34. 54 ü siz söylemiş olun tamam ok. Bu, bu kadar mu önemli sizin için . Ben iki tane özel okulda çocuk okutuyorum . Bu nedenle de borsada sizin gibi evet tek kağıda 200 milyar bağlamıyorum. Sürekli bağıran çağıran sizin gibi birisine de sürekli cevap veremem. Çattık valla. Tamam kardeşim. Sen havanı at ne yapıyorsan yap . Ben böyle birşey görmedim valla. Sen yaz . Tamam. Devam. Sakin .

6.  Alıntı Originally Posted by investment34 Yazıyı Oku
    Allah bağışlasın çocuklarınızı istemeden sizi kırdıysam kusuruma bakmayın, 10-11 gundur evdeyim yaklasik 8 gundur hiç koku alamiyorum ( sıfır) tat alma yuzde 30lara kadar dustu oksuruk ates yok hafif nefes darligi basladi (nefes darligi psikolojik olabilir ) birde eklem agrisi var ancak gozlerim kan icinde Allahtan yanliz yasiyorum evde kendimi karantinaya aldim test yaptirmadim ama pozitifim muhtemelen canim sikkin saracak yer arıyorum sizin deyiminizle neyse iyi pazarlar sizi kirdiysam tekrar tekrar kusuruma bakmayin

Geçmiş olsun, mayıs ayında bende covid sürecinden geçtim. Nefes alış verişinize dikkat edin, zorlanma olursa muhakkak hastaneye başvurmanızı öneririm. Hatta şimdi bile gitseniz iyi olur. Çok felaket bir hastalık bu covid, ne yapacağı belli olmuyor.

7. Ilginiz icin cok teşekkür ederim
     Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun, mayıs ayında bende covid sürecinden geçtim. Nefes alış verişinize dikkat edin, zorlanma olursa muhakkak hastaneye başvurmanızı öneririm. Hatta şimdi bile gitseniz iyi olur. Çok felaket bir hastalık bu covid, ne yapacağı belli olmuyor.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •