Sayfa 138/253 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon
Arama sonucu : 2020 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: OYAKC - OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.

1. Bugun hakkı tavan.. Dökülen dökülsün

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    salı çarşamba uğrarım..
    pala gecikmedi ve mahalleye geldı.. ama uzun zamandır koşmadığı için eklemlerinde sorun var.. esneme hareketleri yapması normal..tramboline binmek istedi izin vermedim (çok seviyor çıktımı da inmek bilmiyor) evet 8.67 önemli ama 8.53 üzerinde her şeyi yapabilir..

Son düzenleme : esozcan; 13-10-2020 saat: 12:11.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

tavan da yapsa ben vermiyorum , o kadar bekledik..ytd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

4. Kağnı gibi gitmiyor... Gelene gidene mal verip asagı cekiyoo

5.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Asla bir yatırım uzmanının tavsiyesi ile normalde hisse senedi almam.Oyakc bu konudaki tek hatam oldu.İşyatırımın tavsiyesi ile 2 ay kadar önce aldım.Ne lanet bir hisseymiş arkadaş.Buraya bağladığım para ile şimdiye sıfır araba çekmem lazımdı altıma bu piyasada.Gitmiyor arkadaş gıdım gitmiyor
    İşyatırım model portföyüne bu şirket hiç girmedi. Size özel bir tavsiye ile mi buraya yatırım önerildi?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    İşyatırım model portföyüne bu şirket hiç girmedi. Size özel bir tavsiye ile mi buraya yatırım önerildi?
    Evet sayın diproyal.Bana özel yatırımcı ilişkileri uzmanı tavsiyesi ile hisseyi aldım.Son çıkış belki de elimdekilerin bir kısmını zararına satmamdan kaynaklanıyor.Bendekini alınca bir ufak ralli yaptı gibi.Elbette bu hisse gidecek.Ancak portföyümün diğer hisselerine göre çok geride kaldı.

Koş Anadol koooşşş... 8.67 önemli
    pala artık malsız ve çulsuz değilim..8.37 -42 - 53 dizmışsın ve bır numara çekeceğin her halinden belli oluyor..
    dün mal mülk sahıbı olduk, bu günde 8.60 ta nakit karşılığı pala elimdeki malıda aldı ama bütün gün malımı geri alacağım diye göbeğim çatladı.. son tur 8.42 dönüşünde 8.43 teki malımı vermeyınce de bende dönup biraz daha yukardan kademeli almak zorunda kaldım .. sonrada gitti 67 üzeri kapadı.. böylelikle 8.42 ve 8.67 seviyeleri daha da dikkat çekici bir hal aldı.. daha önceki 8.09 hasır beton oldu.. kırılırsa üzerine tuğla döşenmez.. hastahane önündeki simitçi '' abi 10.24 kırılırmı'' diye sordu.. bende ''bu seviyeyi görme potansiyeli var,ancak sonrası yine palanın taktirine kalmış'' dedim.. kazancınız bol ve daim olsun..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

8. Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda GUBRF, OYAKC, SOKM, VESTL paylarına dayalı Vadeli İşlem Sözleşmeleri 16.10.2020 tarihinde işleme açılacaktır.

DAYANAK VARLIKKONTRAT ADISÖZLEŞME BÜYÜKLÜĞÜGÜBRE FABRİKALARI T.A.Ş.GUBRF100 PAY
    OYAK ÇİMENTO FABRİKALARI A.Ş.OYAKC100 PAY
    ŞOK MARKETLER TİCARET A.Ş.SOKM100 PAY
    VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.VESTL100 PAY

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 138/253 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •