Bugun hakkı tavan.. Dökülen dökülsün
Bugun hakkı tavan.. Dökülen dökülsün
Son düzenleme : esozcan; 13-10-2020 saat: 12:11.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
tavan da yapsa ben vermiyorum , o kadar bekledik..ytd
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Kağnı gibi gitmiyor... Gelene gidene mal verip asagı cekiyoo
Evet sayın diproyal.Bana özel yatırımcı ilişkileri uzmanı tavsiyesi ile hisseyi aldım.Son çıkış belki de elimdekilerin bir kısmını zararına satmamdan kaynaklanıyor.Bendekini alınca bir ufak ralli yaptı gibi.Elbette bu hisse gidecek.Ancak portföyümün diğer hisselerine göre çok geride kaldı.
dün mal mülk sahıbı olduk, bu günde 8.60 ta nakit karşılığı pala elimdeki malıda aldı ama bütün gün malımı geri alacağım diye göbeğim çatladı.. son tur 8.42 dönüşünde 8.43 teki malımı vermeyınce de bende dönup biraz daha yukardan kademeli almak zorunda kaldım .. sonrada gitti 67 üzeri kapadı.. böylelikle 8.42 ve 8.67 seviyeleri daha da dikkat çekici bir hal aldı.. daha önceki 8.09 hasır beton oldu.. kırılırsa üzerine tuğla döşenmez.. hastahane önündeki simitçi '' abi 10.24 kırılırmı'' diye sordu.. bende ''bu seviyeyi görme potansiyeli var,ancak sonrası yine palanın taktirine kalmış'' dedim.. kazancınız bol ve daim olsun..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda GUBRF, OYAKC, SOKM, VESTL paylarına dayalı Vadeli İşlem Sözleşmeleri 16.10.2020 tarihinde işleme açılacaktır.
DAYANAK VARLIKKONTRAT ADISÖZLEŞME BÜYÜKLÜĞÜGÜBRE FABRİKALARI T.A.Ş.GUBRF100 PAY
OYAK ÇİMENTO FABRİKALARI A.Ş.OYAKC100 PAY
ŞOK MARKETLER TİCARET A.Ş.SOKM100 PAY
VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.VESTL100 PAY
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri