Sayfa 609/1043 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Çelik hocam ve diğer saygın yatırımcılar iyi geceler. Bir süredir sizleri köşeden takip ediyor aynı zamanda teknik konularda bilgimi geliştiriyorum. Burada sanki bir aile ortamı var akşam çaylar alınıp uzaktan da olsa burada buluşuluyor. Daim olsun hem kazancınız hem de bu sayfa.
    Sormak istediği Teknikte celha düşeni kırmış görünüyor sekur da kulp yapacakken tek fiyat emri gelmiş bugün sizin değerli fikirlerinizi öğrenmek isterim. Cümleten iyi geceler

2.  Alıntı Originally Posted by tasarruf Yazıyı Oku
    hocam polho için yola devammi. Hedefte değişiklik varmı.
    polhonun yalancı düşüşlerine inanmayın hedefi cok yukarlar polho maraşal olurmu demiştik bir ara bilmem anlatabildimmi

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    afyon da hedef ilk olarak 4.96 üzerinde kapanış şartıyla uzun bir mum haftaya bizi bekler ytd
    Tesekkürler kardeşim

4. Çelik hocam iyi akşamlar. GLYHO hakkında değerli görüşlerinizi paylaşırsanız çok makbule geçecektir. Teşekkür ederim.

5.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Bu arada hocam hep hisse soruyoruz size hakkınızı helal edin hal hatrınızı sormayı unutuyoruz, nasılsınız iyisinizdir inşallah.
    iyiyim teşekkürler RABBİMİZE HAMD olsun vakko ya gelince hazırlıkları devam ediyor büyük yükseliş 6.70 üzerinde başlar düşüncesindeyim YTD

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hocam mesaj geride kaldı bir cevap mümkün mü?
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    kızma esma cevap vermeyerek sabrını ölçüyorum ostımde seri başladı yayla kadar sürecekmi konusuna gelince hedefimiz ostimde çift rakamlar rsı 85.90 arası düzeltme aralığı olabilir ... Bilgi paylaşımın konusunda çalışmaların güzel dahada geliştirmen lazım trend ve kanal çalışması yapmalısın alım satım aralıklarını buralardan cözebilirsin ben grafik pek çalışmıyorum eskiden çalışıyordum
    Teşekkür ediyorum hocam. Bize kızmak yakışmaz. Hangi hakla kızalım ki. Allah rızası için bilgi ve tecrübelerinizi karşılıksız bizimle paylaşıyorsunuz. Allah sizden razı olsun değerli hocam.

7. Hocam sizin burada tavsiye verdiginiz sadece ozgyo ve afyon var ufak miktarlar, bugün ostimi yakalayayim dedim sabah yetisemedim, tavana alis yazdim, sonra takip edemedim bir ara baktim sonra tavani bozmus 6 kademe zararla sattim sonra yine takip edemedim islerden, tam bir hıyar mis spegi taa 420 ye cekmis yeniden tavana yapistirmis ((((( bilsem alta alis yqzardim, hic huyunu suyunu bilmedigim kagit, yillarca ipek kozada alsat yaptim flaptan bile para kqzandim ostim kazik atti bana ( fazla olmasa da...
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    iyi akşamlar cümleten durumlar nasıl arkadaşlar paryı buldunuzmu

8.  Alıntı Originally Posted by yelkenci Yazıyı Oku
    çelik hocam ve diğer saygın yatırımcılar iyi geceler. Bir süredir sizleri köşeden takip ediyor aynı zamanda teknik konularda bilgimi geliştiriyorum. Burada sanki bir aile ortamı var akşam çaylar alınıp uzaktan da olsa burada buluşuluyor. Daim olsun hem kazancınız hem de bu sayfa.
    Sormak istediği teknikte celha düşeni kırmış görünüyor sekur da kulp yapacakken tek fiyat emri gelmiş bugün sizin değerli fikirlerinizi öğrenmek isterim. Cümleten iyi geceler
    12.70 üzeri kapanış güzel olmuş 14 potada cumaya kadar 14 üzeri haftayı kapatırsa diğer drenç olan 15.47 test eder sekurda 12.37 kırılmadıkca yukarsı zor biraz güç toplaması lazım ytd

Sayfa 609/1043 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •