Sayfa 666/1002 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. dostlar nnf, fon içeriğini açıklıyor mu? bu ay dağılım raporu gönderdi mi?

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    dostlar nnf, fon içeriğini açıklıyor mu? bu ay dağılım raporu gönderdi mi?
    Bir süre portföy dağılımı açıklamayacaklarını söylediler.

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ben de bugün 100 liralık yolladım ziraat'ten , şimdilik hatalı demedi. Gelecek sanırım. Endeks yukarıda olduğu için hisse fon çok girmiyorum bu süreçte.
    Benim geçen hafta deneme için Ziraat'ten yaptığım NNF talebi sistemde hala görünüyor. Silinmiyor da, kaldı öyle
    Attached Images Attached Images

4.  Alıntı Originally Posted by Burkay17 Yazıyı Oku
    Benim geçen hafta deneme için Ziraat'ten yaptığım NNF talebi sistemde hala görünüyor. Silinmiyor da, kaldı öyle
    Bugun alis yapti kolay
    Canlar gider heyyyy

5.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Bir süre portföy dağılımı açıklamayacaklarını söylediler.
    ilk bakışta şeffaflık yönünden yanlış gibi gelse de fon hisselerine karşı olabilecek kötü n
    iyetli hareketlerden korunma adına doğru bir karar vermişler. kendilerini hem kutluyor, hem de tebrik ediyorum

6.  Alıntı Originally Posted by Canth Yazıyı Oku
    Merhaba bir süredir burayı takip ediyorum. Elimdeki nakitle fon almak niyetindeyim epeydir. Ama bakıyorum dolar zaten kopmuş, ne olacağı belli değil dolayısıyla eurobond fonları zaten yukarıda diyorum. Borsa da 11800 oldu daha ne kadar yeri var belli değil. Altın bir süredir 1900 civarında dolanıyor, yönü net değil. Yurt dışı borsalara bakıyorum hepsi tavanda özellikle nasd**.

Bu durumda alım fırsatı var diyeceğiniz fon tipleri var mı? Uzun sürede elde tutacaksam alım seviyesi önemli hale geliyor. Eldeki nakitte hergün eriyor. Tecrübeli arkadaşlar nereye girdi yapıyor bu ortamda? Teşekkürler
    Eldeki nakit eriyor mevduat üstü bari getiri olsun diyorsanız görece birqz risk alarak hisse orani digerlerinden düşük olan defansif degisken fonlari degerlendirebilirsiniz

7.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    ilk bakışta şeffaflık yönünden yanlış gibi gelse de fon hisselerine karşı olabilecek kötü n
    iyetli hareketlerden korunma adına doğru bir karar vermişler. kendilerini hem kutluyor, hem de tebrik ediyorum
    ben çalıştıkları kurumu öğrenince hangi hisseler var aşağı yukarı buldum birkaç saatlik bir çalışmayla . fon açıklayana kadar bende bilgi vermeyeceğim ;)
    hatta şu %1100 yapmış hedef fonunun olayını tamamen çözdüm dedektif gibi )
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8. EIB bugün güldürür, tuprs, kchol, altın eid ve kis fonu hepsi artıda,
    gün sonu, + 0.25- 0.40 arası bir şey bekliyorum.
    Hisse fonlarda MAC bugün lider.

Sayfa 666/1002 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •