Sayfa 228/919 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. sn.Usta mesajını alıntılamadım sayfada yer kaplamasın ama şunu belirteyim bu tahta da baskı var adım kadar eminim yaptığım işlemlerden biliyorum ayrıca elektrik dağıtım şirketleri anlaşması ve epiaş anlaşması bunların fiyatlamasının olmamasını başka türlü kimse izah edemez şu piyasada 3 liralık arena 40 larda işlem görürken tamam met life cuttone vs bunlar fiyatlandı diyebilirsiniz tartışmam o konuyu fazlası da var ama gerek yok adım kadar eminim baskı var ve aracı kurum oyunları var sorun değil ben şikayet etmem bedel ödeten speğe bedel ödetirim döktüğü kadarı civarında yapışırım yakasına gerisini kendisi düşünsün.

ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yatay seyirle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
    tahmin -1,20, ortalama tahmin ise -0,47 puan oldu.
    Foreks'in 33 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +8,80 puan olurken, en düşük beklenti ise -5,07 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan 33 analistin 13'ü pozitif, 20'si ise negatif açılış
    tahmininde bulundu.
    BIST 100 Endeksi, dün günü 14,59 puan artışla 1189,29 puandan
    tamamlamıştı
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
    Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

Medyan : -1,20
    Ortalama : -0,47
    Maksimum : +8,80
    Minimum : -5,07
    Katılımcı: 33[(+)13(-)20]

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/ForeksTurkey

(15/10/2020 - 09:17:58)

3. Görüntü bu şekilde. Grafik günlüktür. Trendi hala aşağı yönde kırmaması umut verici. Sanki fiyatlama için bilanço bekleniyor gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

4. https://www.dunya.com/girisimcilik/t...-haberi-484440

Türkiye savunma sanayiinin inovasyon merkezi olarak savunmayı bütünüyle ele aldıklarını kaydeden Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu, Teknopark İstanbul için siber güvenlik alanının da kritik bir önem taşıdığına vurgu yaptı. Bu kapsamda yeni siber güvenlik fikirlerinin desteklenmesi için çalışmalar yaptıklarını açıklayan Topçu, “Teknopark İstanbul, bu yıl ikinci kez düzenlediği ‘Siber Güvenlik Fikir Yarışması’yla sektöre ilgi duyan gençlerin fikirlerinin paylaşılmasını ve değerlendirilmesini sağladı. 2021 yılında Türkiye’nin ilk ve tek siber güvenlik kuluçka merkezini açmaya hazırlanan Teknopark İstanbul, bu kapsamda 3. Etap binaları içerisinde kuracağı Avrupa’nın en büyük kuluçka merkezi niteliği taşıyan binasında siber güvenlik özelinde bir katı tahsis ederek bin metrekarelik bir alanda çalışma yapma fırsatı sunacak” dedi.

Bilal Topçu, startupwatch siber güvenlik alanında girişimcilere yapılan yatırım miktarının dünya genelinde 2019 yılı itibarıyla 7 milyar doları aştığını, Türkiye’de ise bu alanda 2019 yılında yapılan yatırım miktarının 102 milyon dolar civarında olduğunu dile getirdi. Bu rakamlardan hacmin dünya ölçeğine göre daha az geliştiğinin görüldüğünü ifade eden Topçu, “Teknopark İstanbul bu merkezde ülkemizin siber saldırılardan en az düzeyde etkilenmesine katkı sağlayacak yerli ve milli projeleri hayata geçirecek yeni fikirlere sahip girişimcileri ağırlayacak. Girişimcilere, iş planı hazırlama, başarılı sunum teknikleri, pazarlama, finans gibi konularda eğitim ve mentörlük imkânlarını sıfır maliyetle sunulacağı merkezde girişimciler ayrıca; mali desteklere ulaşmak noktasında ücretsiz danışmanlık hizmeti alacak ve yatırımcı buluşmalarından faydalanarak işlerini nasıl büyütecekleri konusunda bilgi sahibi olacaklar” diye konuştu.

Siber güvenlik lisesi açıldı

Siber güvenlik alanında nitelikli Ar-Ge mühendislerine gerek Türkiye’de gerekse tüm dünyada ihtiyacın arttığına dikkat çeken Bilal Topçu, bu kapsamda önemli bir adım atarak Türkiye’nin ilk siber güvenlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni açtıklarını söyledi. Topçu, “Paydaşları arasında; T.C Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi ve Teknopark İstanbul'un bulunduğu lise; Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı'nda yüzde 1'lik dilimden öğrenci alan meslek liseleri arasına girdi. Bu yıl eğitim hayatına 30 öğrenciyle başlayacak Teknopark İstanbul MTAL ilerleyen dönemde öğrenci kapasitesini artıracak. Okulun, Teknopark İstanbul yerleşkesi içerisine yapılacak kendi binasının inşasına ise bu yıl içinde başlanması planlanıyor” açıklamasını yaptı.

“Kuluçka merkezi, öğrenciler için büyük bir gelişim alanı olacak”

Bu yıl eğitim öğretime başlayacak Teknopark İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin eğitim programında siber güvenlik ve kültürel derslere yer verileceğini anlatan Bilal Topçu, “Teknopark İstanbul'un içinde yer alan ve ilk yılı hazırlık sınıfı olmak üzere 5 yıl eğitim verilecek lisede öğrenciler, sızma testi, adli bilişim, yapay zeka ve siber güvenlik laboratuvarlarında eğitim alacak. Teknopark İstanbul bu lisenin ülkemizin siber güvenlik uzmanı açığını giderecek nitelikte bir eğitim vermesi için çalışmalarını sürdürecek. Öğrenciler; Teknopark İstanbul eğitimlerinden de yararlanabilecekler ” dedi.

5 bin 674 nitelikli Ar-Ge mühendisi istihdam ediliyor

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ve İstanbul Ticaret Odası ortaklığında kurulan Teknopark İstanbul savunma sanayii başta olmak üzere 8 odak sektörde yüksek katma değerli teknolojiler geliştiren şirketlere ev sahipliği yapıyor. Teknopark İstanbul’da şu anda; Aselsan, TUSAŞ, TEI, Roketsan, STM, BMC Power gibi ana yüklenicilerden Aspilsan, Vestel Savunma, Yaltes, C-Tech, Altınay Havacılık, Pavotek, Femsan, Armelsan, Kale Havacılık, Figes gibi yüksek teknoloji üreten 311 şirket ve 100’ü aşkın girişim ve girişimci grubu faaliyet gösteriyor. Teknopark İstanbul’da toplamda 5 bin 674 nitelikli Ar-Ge mühendisi istihdam ediliyor. Türk savunma sanayisinin inovasyon merkezi olma vizyonuyla hareket eden Teknopark İstanbul’da bugüne kadar 1929 yerli Ar-Ge projesi hayata geçirildi.

5.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    Lütfi Bey Bloombergtte açıklama yaptığında kur o gün 7,4 dı ve de bu sene yüzde50-50 bekliyoruz dedi yurtiçi yurdışı satışları

En kötü ihtimalle yurtiçi bu sene 35 milyon gelse geçen sene ile aynı kalsa , yurdışı da 35 milyon gelecek demek,

yani o günkü kurla, 4,7 milyon dolar yurtdışı satışlar demek

Şu an kur 7,9 ve de büyük ihtimalle 2021 yılına 7,9-8 lerde gireceğiz.

2021 yılında yurtdışı satışlar dolar bazlı yüzde20 artsa 2020 göre, 5,6 milyon dolar olur , bunu da 8 le çarparsak 45 milyon tl çıkar yurtdışı

2021 yılında yurtçi de 45 civarı gelse en kötü , konsolide 90 milyon tl satış olur.

2021 yılı için satış beklentim 90-100 arası.. tabi bu en kötümser beklenti bana göre daha yüksek te olabilir. Çünkü satışlarının ciddi kısmı döviz ile , gartner ,kuppinger ,forrester ve 150 çalışan ile girircez 2021 yılına

yuvarlak hesap 100 milyon satış olduğunda , nasıl fiyatlama olur bir babayiğit buna cevap verebilir mi burda?

satışlarının yüzde 70 ini arge ve pazarlamaya harcarsa kron her sene olduğu gibi devasa yatırım yapıyor , net kar yine eriyecek ve de FK yine yüksek gözükecek..

Yine bu spek hergelesi istediği gibi at mı koşturacak , 90-100 milyon satış olduğunda 2021 de?
    Bu Soru hala gerçerli , bana birisi cevap verebilirmi?

90-100 milyon tl satışta ( şimdiki yıllık 55 milyonun neredeyse iki katı satış demek) ,
    satışlarının yüzde 70 ini arge ve pazarlamaya ayırırsa yine FK 40 larda olacak şu anki hisse fiyatına göre.

2021 de 100 milyon olursa satışlar ve de yine satışların yüzde 70 ini arge ve pazarlamaya ayırırsa kron her sene olduğu gibi,

net kar 8 milyon olur, şu anki hisse fiyatına göre de fksı 49 olur ....

eeee satışlar 2 kat artacak ,brüt kar 2 kat artacak ... FK yine 40 larda mı kalacak?

FK nın 80-100 e çıkması gerekmiyor mu?
    Son düzenleme : lionnes; 15-10-2020 saat: 11:25.

6. Sn.lionnes cok matematik yapiyorsunuz.

Bir dost tavsiyesi olarak alin lutfen cok uzun olunca okumasi zor ve bakilip geciliyordur diye tahmin ediyorum.

Boyle daha net anlasilir matematikten ote % verseniz daha mantikli gibi bence.

Birde salin kendinizi biraz, baska birseyle ilgilenin. Cok takili kaldiniz bence .

Model ucak neyim yapin [emoji106]

Nacizane benim gorusum kizmazsiniz umarim

Ytd.

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

7.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Sn.lionnes cok matematik yapiyorsunuz.

Bir dost tavsiyesi olarak alin lutfen cok uzun olunca okumasi zor ve bakilip geciliyordur diye tahmin ediyorum.

Boyle daha net anlasilir matematikten ote % verseniz daha mantikli gibi bence.

Birde salin kendinizi biraz, baska birseyle ilgilenin. Cok takili kaldiniz bence .

Model ucak neyim yapin [emoji106]

Nacizane benim gorusum kizmazsiniz umarim

Ytd.

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    burda en son kızacağım kişi sizsiniz sayın Yıldız Tozu

bu arda haklısınız bir hobi bulmam kendime yoksa kafayı yiyeceğim

8.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    burda en son kızacağım kişi sizsiniz sayın Yıldız Tozu

bu arda haklısınız bir hobi bulmam kendime yoksa kafayı yiyeceğim
    Hmmm demek ben olsam kızacaksınız

Sayfa 228/919 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız