Sayfa 623/1043 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,826
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Anel ve ıhlgm portföyümüzde var takip ettiğimiz hisseler
    ihglm sanki yarın sert hareketler yapabilir gibi bu kararla.. şirkete 335 milyon TL para girmesi sözkonusu..

2. Iyi geceler sn celik comak tektu icin yorumunuz nedir

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    sevgiler hocam öncelikle. Afyon ısrarınızın nedenini çok merak ettim. Sabancı hissesi sonuçta...

Sm-j110h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    afyon beni ilk kazıklayan ve 15.000 zarar ettiren hisse keser döner sap döner 1 sene içersinde hesap döner :

4.  Alıntı Originally Posted by tbm Yazıyı Oku
    ıyi geceler sn celik comak tektu icin yorumunuz nedir

sm-n920c cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yarın hereketinin devamını bekliyorum hatta haftaya 2 üzeri beklentim var ytd

5.  Alıntı Originally Posted by yelkenci Yazıyı Oku
    sn. çelik iyi geceler nasılsınız? Ersu meyve fincan ve kulp yapmış görünüyor. Değerli görüşlerinizi alabilir miyim
    ersu buraya yazdığımda ve aldığımda 0.75 kuruştu neredeeen nereye kadere baakk gecen sene bu zamanlar afyon içinde seneye aynı yazıyı yazmak bana nasip olur inşallah

6. rehag , goody bugün endekse rağmen güzel kapattılar. Grnyo ise süper kapatti . Aefes ve bizim de iyi kapatti .

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    ihglm sanki yarın sert hareketler yapabilir gibi bu kararla.. şirkete 335 milyon tl para girmesi sözkonusu..
    elimde hissesi var ama güven sorunuda var 2.üzeri kalıcı yükseliş yapmalı yoksa yine hüsran bu arada 2.5 senedir ihlgm tutuyorum bilginize ...sabırr sabırr yanii

8.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    rehag , goody bugün endekse rağmen güzel kapattılar. Grnyo ise süper kapatti . Aefes ve bizim de iyi kapatti .

Sm-a720f cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
    mebes bu hisselerimiz boş hisse değil hepsi sistemin verdiği hisseler belki 1.. 2 gün olmadı 1 hafta aksar ama ederini bir şekilde görür rheag .goody grnyo. Bu hisseler yarın hareketli olacaktır şüpem yok

Sayfa 623/1043 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •