Sayfa 396/1004 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Yanliz gedza topigi bomboş
    Buradan da kovulursak yeni mekan ayarlarız. Sıkıntı yok...

Elimizde temiz, az kullanılmış dostlara özel mekanlarımız mevcuttur...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. [emoji1787][emoji1787]

3. Sn.T/A Gedzamızın maşallahı var bugün.Uygun olduğunuz bir zaman da Tmsn için de sizin gözünüzden bir teknik analiz çalışması alabilirmiyiz bura da veya sayfasın da.Saygılar.

4. kırılmak gücenmek yok size bir gedza cafe başlığı iyi gelir.

Alıntı Originally Posted by advoced79 Yazıyı Oku
    Sn.T/A Gedzamızın maşallahı var bugün.Uygun olduğunuz bir zaman da Tmsn için de sizin gözünüzden bir teknik analiz çalışması alabilirmiyiz bura da veya sayfasın da.Saygılar.
    TMSN hissem yok o nedenle sadece yüzeysel grafiğini çizebilirim...

Detaya girebilmem için hisse ile bağ kurmam gerekiyor. Bu bağı denedim ama TMSN ile kuramadım ve zamanında satıp GEDZA aldım. Biraz daha beklesem daha iyi olurmuş ama içime sinmedi mi sinmiyor...!

TMSN bir süre dinlenmeye geçebilir...

Eğer dinleme uzun sürerse tekrar 10.xx seviyeleri gündemde olur...

Benim Osilatör 100 olup düşmeye başladı. Bu şu demektir:

- Ya yukarıda tavanlamaya devam edecek,

- Ya da düzeltme kaçınılmaz...

13.84 hedefi var. Oraya gelirse dikkatli olmak lâzım...

6. Çok teşekkür ederim Sn.T/A. Zaman ayırıp emek harcadığınız paylaşımınız için.Saygılar.

Alıntı Originally Posted by advoced79 Yazıyı Oku
    Çok teşekkür ederim Sn.T/A. Zaman ayırıp emek harcadığınız paylaşımınız için.Saygılar.
    Zamanında hazırladığım grafiktir. En az 2 aydır üzerine tek çizgi çizmedim...

Fakat olması gereken zamanı gelince oluyor...

Ben biraz aceleci davrandım...

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Zamanında hazırladığım grafiktir. En az 2 aydır üzerine tek çizgi çizmedim...

Fakat olması gereken zamanı gelince oluyor...

Ben biraz aceleci davrandım...
    Anladım Sn.T/A. Ama inanın nasipten ötesi olmuyor.Bazen anlık kararlar veriyoruz hayatımız da her konuda.Karel 7-8 sene önce 1.75 TL fiyattan almıştım yüklü miktarda.O zaman evde yok.Dedim bu hisse inşallah bana 1 değil 10 ev aldıracak sabredeceksin dedim.Bunu defaeten kendi kendime desem de kendi kendime kurduğum baskıya yenik düştüm.Satıp ev aldım.Şimdi dursa 10 ev aldıracaktı.

Sayfa 396/1004 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •