DIGER TUPRS da satıyor, petrol çıkarsa bakarız diyorlar bence.
DIGER TUPRS da satıyor, petrol çıkarsa bakarız diyorlar bence.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
bugün alacakları kabak gibi belliydi ya...sadece şu aradaki basma kısmını düşünmedim ben...beklenti var işte açıklanana kadar piyasaya gaz oluyor...
Tskb ne ayaksın sen kız meselesi mi doğru söyle. Kafa göz girmişsin tavana
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Milletin eline gaz verip ellerinden banka alıyor gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bence alımın gazla ilgisi yok...Vergi indirimi, özellikle kurumlar vergisinin 5 puan kadar düşürülmesi için başkana yetki verilmesi konusu hereket etti.
adama gibi vergi veren bankaların ve büyük şirketlerin daha olumlu tepki vermesi de bu yüzden...ama bu 5 puan indirimin gerçekleşmesi çok zor...bir de 22 den %17 indirim kastediliyor galiba...sonuçta 2020 sonunda zaten %22 den %20 ye inecekti...%20 yerine %17 konusu var, onun da nasıl şekilleneceği net değil...belli firmalarda olabilir indirim..bankalar kapsam dışı kalabilir, bu büyük hayal kırıklığı olur bankalar için.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
eğer açıklanan rakam atıyorum 800 milyar m3, 1 trilyon m3 falan olursa sabahta sürerler açılışta bence shortları güzelce sıkıştırırlar...yok öyle 300 dü meğer 400 müş falan olursa bence hafif yukarı açar sonra basarlar...
senaryo tabii bu...kafamdaki düşünce böyleydi...ben dün LONG olurken açıkçası bunu düşünerek girdim topa...cepteki kar iyidir dedik verdik o ayrı ama şimdilik düşündüğüm gibi gidiyor...
belli de olmaz ama belki süpüre süpüre gider yukarı...palanın kafasının içinde bin tane tilki dönüyor...neyse bugün bitti artık haftaya bakacağız...
Yer İmleri