Sayfa 159/1000 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Gaz müjdesi mi bekleniyordu. Verelim bir tane tazesinden.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Arkasında İran ve Rusya var şii davranışı olarak normal..
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by mavipenguen Yazıyı Oku
    arkadaş sen ne yaşıyorsun anlamış değilim.ptesi petkm açılışı 4,63,çarşamba müjde haberi geldi 4,95 gördü cuma kapanışı 4,63.
    hangi kafayla bu hissenin dip olacağını yazıp duruyorsun bir anlatırmısın.hisse sözüm ola müjdeyi fiyatlamamışken süreki dip taban muhabbeti yapmanın manası nedir?
    Neden pazartesiyi baz aldınız, neden 6 ekim 4.30u baz almadınız. Belki oradan toplamaya başladı içeriden haber alan.

3.  Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Tarihe tanıklık ediyoruz. Tıpkı 1929 büyük buhran, 1973 petrol krizine tanık edenler gibi.

Yeni ekonomi teorileri, çözümler çıkacak, ders konularına girecek...

2. Dünya savaşı yaşanmamış olsaydı şu an kesin bir savaş çıkmıştı. Yaşanacak belki de...

Ama bence sembolik de olsa bir savaş meydanı yaratılabilir. Şiddet içgüdüsünü bastıramayanlar orada birbirlerine sıksınlar mesela.

5 milyarlık dünyada 70 sene yaşamaya gelmişsin. 20 yaşında ölüyorsun. Sebep? Dinazorlar öyle istedi.

Biden, Trump... şeytan güzellik yarışması.

Dinazorların nesli hiç tükenmiyor.
    Hadi onlar dinozor. Bari her seçimde liderleri değişiyor.
    Ben dedemin siyasetçilerini gördüm. Oğlum da babamınkileri. Torunum hala benim zamanımdaki siyasetçileri görecek koltukta.
    En muhalif partinin siyasetin bile liderleri gitmiyor. İç acısı gibi çöküyorlar üstümüze.
    Bu yüzden apolitik değil antipolitiğim.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sen yenisin galiba

kaldıraçlı ve vadeli piyasalar sadece hedge amaçlı kullanılmıyor

kaldıki sadece hedge edecek olan kişiden vergi kesilmesi nedir.

adam zaten zarar kol gibi daha fazla girmesindiye hedge etmiş
    Yeniyim elbet ama olmayan menkul kıymeti satmak da adil değil. Bunun bedeli ucuz olmamalı benim 1 milyonumla sizin 100 bininiz aynı olamaz

tonla özelleştirme yap

üstüne tonla dolaylı vergi

üstüne merkez bankasındaki paraları eksiye geçir

satmadık şey bırakma

ve ekonomi buraya gelsin...

bence çok büyük başarı

Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Yeniyim elbet ama olmayan menkul kıymeti satmak da adil değil. Bunun bedeli ucuz olmamalı benim 1 milyonumla sizin 100 bininiz aynı olamaz
    belli yeni olduğun bilgin olmadan fikir beyan ediyorsun.

aklında çok maşallah fışkırıyor ama burnundan

vadeli işlemlerin tümü kredili zaten

te allam ya.

7.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Bence asıl gazı BM nin onayladığı Libya MEB anlaşmasında bulduk. Bana göre değeri 50-100 milyar dolar. Türkiye Akdenizden geçecek her boru hattından dünya vergi alacak, ya da ortaklığa zorlayacak.
    Bir damla petrol bulsunlar çıkarsınlar Akdenizde, IBAN gönder bütün hesabımı sana transfer edeceğim.
    Libyada ve Kerkükte çalışırken hem Afrika kıtasının hem de Arap yarımadasının jeolojik sınırlarını göstermişlerdi bana yerel yetkililer. Petrolün jeolojik sınırlarda bıçak gibi kesildiğini arasında 200mt olan petrol ve su kuyularıyla gördüm.
    Sizin çok kıymetli kıta sahanlığınızda 1 litre petrol verecek jeolojik katman yok.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Neden pazartesiyi baz aldınız, neden 6 ekim 4.30u baz almadınız. Belki oradan toplamaya başladı içeriden haber alan.
    ikinci müjde haberi çarşamba geldi
    bende size şunu sorayım o zaman neden ptesiyi baz alıyorsunuz belki içerden haberi alanlar perşembe cuma malı yıktı?

Sayfa 159/1000 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •