Sayfa 486/865 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586 ... SonSon
Arama sonucu : 6919 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

--ben kendi adıma, kartn yatırımcısını düşünerek yazmıyorum. onlar zaten alırken ne niyetle aldıklarını biliyorlar...ben bu saatten sonra yeni girecekler için yazıyorum.

--borsa eski borsa değil, artık çoğu hisse klasik değerleme yöntemiyle alınıp satılmıyor..
    --borsada şirketler değişik nedenler ile yükseltilebiliyor...halka açıklığı az bir şirketi toplayarak çok yukarılara çekerek bunu teminat olarak kullanarak kredi kullanmak amacıyla uçuk fiyatlara yükselenler var..
    --toplu bir hisseyi yükselterek sktördeki diğerlerini yavaş yavaş topluma yedirme var...
    --batık hisselerin spekleri ile anlaşıp para aklama, rüşvet verme gibi durumlar teorik olarak mevcut..mesela birine rüşvet verilmek isendiğinde filanca hisseyi al....şu fiyata gelince sat...böylece kolaylaşıyor..

kartn ile benzer hareket eden bir kaç şirket var...konya ve goltaş gibi...bu şirketlerin spekleri de bu süreçte kartn a destek atarak öbür taraftan yedirebilirler...teorik olarak mümkün...

marttaki sert düşüş sonrası kartn 3 kat, konya 3.5 kat göltaş 3 kata yakın primlenmiş..oysaki ayni süreçte sektörün liderleri oyak, akçansa çimsa iki kat....

ne olacağına piyasa değil, spek-spekler karar verir...spek izin vermeden bu tür hisselerde yaprak kımıldamaz...

Alıntı Originally Posted by avarak28 Yazıyı Oku
    son satır hariç saçmalamışsın dostum ytd
    o zaman saçmaladığım kısımların altını çizerek, doğrusunu yazınız.

3.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Hayır logodayım dostum..
    Hayırlısı be dostum...Derin le anılmasaydı belki de 40 tl idi Deva....Deva ya derin darbe vuruldu.....Hayırlısı olsun logoların....!!!

Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Hayırlısı be dostum...Derin le anılmasaydı belki de 40 tl idi Deva....Deva ya derin darbe vuruldu.....Hayırlısı olsun logoların....!!!
    Tatar işbirden çıktın mi

Derin üfürükçü bir nefesi yeter hisseye
     Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

6.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Tatar işbirden çıktın mi
    Reis İsbir den çıktım.....Çok sükür kazandık oradan da ....!!!

Son 15 aydır hisseler kısa zamanda çok kazandırınca UZUN VADE duramadım hiçibirisinde....Sadece Frigo çok bekletti......Ondan da kazandım çok şükür.....!!!!

7. Benim şahsi fikrim dede çok fazla yükselmesini istemiyor..Niye mi birincisi borsadaki hareketi çok rahat kullanıp kağıdı 1500 yapıp buradan bedelsiz açıklayabilirdi yapmadı..İkincisi yine bu rakamdan açıklaması çünkü iki hafta üst üste ara vermeden tavan yapsa iki hafta sonra ancak 2000 olacak..Üçüncü olarak kimseye sızdırmadı oysa sızdırsa brisa gibi veya kerevitaş gibi önceden hiç değilse en az 2 kat götürüp sonra yine 2 katla işi bitirirdi yapmadı!!

Orta uzun vade yatırım doğru hissede çok kazandırır örnek Amazon ben 2009 da ben memuriyete başlarken 80 dolardı dolar ise 1.55 idi 100000 TL yatır al sana koca bir servet. Bedelli şeklinde olsaydı her tavana alış yazardım

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Sayfa 486/865 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •