Sayfa 188/1000 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Neden MC saatine kadar beklememiş te sabahın köründe yapmış bu işlemi.
    Bana da anlamalı gelmiyor ama bir şekilde stopout olmuş olabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu sinyal işine gerçekten inanıyor musunuz? Ninemize, dedemize batıl inançları yüzünden kızarız!!Kime, niye böyle bir sinyal versinler..telefonla konuşamıyorlar mı
    Ben ona göre işlem yapmıyorum, full lönk açar beklerdim öyle olsa kazanırmışız Ama ikidir verdiği tarafa verdiği yere kadar gitti, bu sefer gidecek mi bakalım hobi olarak izliyoruz.

Tüpraş istediğim kadar salmadı ama düşüyor 80 altı için beklemedeyim gelirse güzel ek yeri bana göre hazır gaz hikaye çıkmışken

Şaka maka 85.80 gerçekleşen satışım vardı 1 lira alttan almamış beklemiş olsam ciddi maliyet düşürecekmişiz, kısmet.

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Selamualeyküm arkadeşler
    Aktif kaç Yiğen dediğim de kapandığım shortlarımı

Aktif 131.025 den tekrar açıyorum

Hayırlı olsun inşallah
    132.075 den 31 adet short arkadeşler

5 aydır pompaladınız korkuyu😊Atı alan üsküdarı geçmiş farkında mısınız?YTD

5.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    5 aydır pompaladınız korkuyu��Atı alan üsküdarı geçmiş farkında mısınız?YTD
    Burası short24! Tüyler diken diken poz yok bence short fırsatı verecek ama belki bugün belki yarın. Longa el gitmiyor Cuma terste kaldık şimdi de iyi kötü yükseldi. Boynuzlum uçuyor kaçıyor keyifler yerinde bu şekilde giderse öğleden sonra tüpraş ipeke de kalkar istediğim gibi bir satış / düşüş yok sert toparlayacak dönerse.

Ermenistan tarafından işgal edilen toprakları için karşı harekat gerçekleştiren Azerbaycan, cephede emin adımlarla ilerliyor. Büyük hezimete uğrayan ve SİHA'ların korkusu yüzünden savaş meydanında artık askerlerini tutamayan Ermenistan ise NATO'ya başvurup Bayraktar SİHA'ların Karabağ'da kullanılmasına izin verilmemesini istedi.

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    sabah sabah yine dolar alıyorlar...piyasayı düşük açıp yukarı sürmek için mi? ben dolar ın hareketlerine iyice kıl oldum..artık aşağı ya da yukarı giderken doları kullanıyorlar gibime geliyor..zaten piyasa sığ, 100 milyon dolar ile rahatça sabah istediğin yöne hareket ettirirsin...sabah al, duruma göre gün içi sat...dolar işleminden kar zarar olmaz belki..ama borsada pozisyonlar iyi kara bırakır bu sayede.
    yine aynı senaryo...7,93 lerden 7,87 lere güzel verdiler..ama bu seferde borsayı pek almadılar..dolar düştü diye alanlara verdiler mi acaba üstelik yurt dışı da iyi zıpladı son yarım saatte...ya da böyle düşünmemizi istiyorlar

komplo teorilerini sevsem, yazacak çok senaryo var..mesela investing amlık döviz kurlarını veriyordu, dolara çaktıklarında nedense fiyatlar 10 dk geride kalmıştı..matriks olmasa dolar yukarıda sanacaktık...şimdi tekrar düzeldi investing.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayın nosfecagri;görüsünüze tamamen katılıyorum.İçtenlikle bende bekleyen taraftayım aylardır..Hani muhalefet olsun diye yazmadım Sitem mi,serzeniş mi üzgünlük mü ne dersen de..Gerçek olan şu ki düşüşü beklerken olmadı işte.Fezaya gitti..YTD

Sayfa 188/1000 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •