Sayfa 217/1000 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Borsada spekin senaryosunu okumadan para kazanamazsınız aylardır düşünüyorum ancak taşları yerine oturtabildim. Bist 100 uçuşa geçiyor bana göre. 4-5 kasımda tavana yakın oluruz. O güne kadar da yön yukarı
    Yav KOÇ'tan klavyeyi sen mi devraldın?
    Yarın 1000puan eksi açıp, aşağıya devam ederse buraya "Alın" diye yazacak mısın?
    Eksi 2000puan kapanırsa yarın akşam gelip gene bunları yazmaya devam edecek misin?
    Yoksa gene kaybolacak mısın?
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Yarın alım fırsatı verecek endeks çarşambadan itibaren yön yukarı.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Yav KOÇ'tan klavyeyi sen mi devraldın?
    Yarın 1000puan eksi açıp, aşağıya devam ederse buraya "Alın" diye yazacak mısın?
    Eksi 2000puan kapanırsa yarın akşam gelip gene bunları yazmaya devam edecek misin?
    Yoksa gene kaybolacak mısın?
    Yarın alım fırsatı verecek endeks çarşambadan itibaren yön yukarı. yarın eksi 1000 mi 2000 mi bilemem.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Borsada spekin senaryosunu okumadan para kazanamazsınız aylardır düşünüyorum ancak taşları yerine oturtabildim. Bist 100 uçuşa geçiyor bana göre. 4-5 kasımda tavana yakın oluruz. O güne kadar da yön yukarı. Borsada hiç bir zaman kaderimi spekin eline bırakmadım her zaman senaryosunu okumaya çalıştım. şu an bu senaryoya göre hareket ediyorum senaryonun değiştiğine dair güçlü sinyaller almazsam senaryom değişmez.
    Yahu viop ne kontrat opsiyon sözleşme varant ne bilmeden gelip burada bu işi yemiş yutmuş adamlara endeks ve gelecek tahmini yapıyorsunuz, hiç mi ben ne yapıyorum demiyorsunuz Bu cahil özgüvenine hayat boyu sahip olamadım ya buna yanıyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    bu kadar düşmanımın olduğu bir yere niye yazıyorum ki.
    ne bok yerseniz yiyin
    yazmaktan vazgecmeyin , sahsen ben sizin analizlerinizi dikkatle takip ediyorum.

vakit harcayip emek harcadiginiz icin tsk ederiz

6.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Hocam sen mi satıyorsun instada denk geldi çam kozalak pekmezi kilosu 150tl

https://www.instagram.com/p/CGVQGACH...d=ffj67dm0ykco

YTD
    Yok abi benim kendime faydam yok. Covid 19 geçiren bir arkadaşıma yakını olan attar kekik suyu çam kozalağı demiş bundan başka bilgim yok.

eksi olmasi icon sebebiniz nedir...sabaha cok cok sey degisir.acele etmeyin..
    hic unutmam gece saat 1 dow acilci yuzde 0.80 ekside bendede short var iyi dedim sabaha kardayiz ben oyle dememisim sen sabaha yizde 0.40 artiya gec..
    sabaha cok 9.30 kadar hic bir sey net degil ne t goren varsa piyasa acik shortta longta yapabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    dow düzeni bozdu sofor atladi atlayacak

atlayacak gibi yapip atlamiyor [emoji846]

Sayfa 217/1000 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri