Sayfa 717/1002 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,729 - 5,736 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. EİBle ilgili düşüncenizi katılmıyorum. -0,56 nedir ki ,çok saçma. Çok büyük eksi yok. Tüpraş 0.40 eksi ,bilici yüzde bir eksi, kchol 0.32 artı ki en fazla kochol var. Kaldı ki bu kağıtlar yüzde 2 artı oldugunda 0.56 artı getirdimi ki ?
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    EID eksi
    Blcy eksi
    Tüpraş eksi
    Altın eksi

EIB eksi olması şaşırtmadı.

2.  Alıntı Originally Posted by grafik Yazıyı Oku
    EİBle ilgili düşüncenizi katılmıyorum. -0,56 nedir ki ,çok saçma. Çok büyük eksi yok. Tüpraş 0.40 eksi ,bilici yüzde bir eksi, kchol 0.32 artı ki en fazla kochol var. Kaldı ki bu kağıtlar yüzde 2 artı oldugunda 0.56 artı getirdimi ki ?
    0,57 ben demedimki.
    Neye katılmıyorsunuz tam anlamadım.

3.  Alıntı Originally Posted by grafik Yazıyı Oku
    EİB,le ilgili bir hata olabilir mi ? Bu kadar eksi gelmesi çok anlamsız.
    Ziraat hesabında görünen bu arkadaşlar - 0,57 qinvest e telefon ettim dönüş bekliyorum. Cevap gelirse bildireceğim.

4.  Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    Ziraat hesabında görünen bu arkadaşlar - 0,57 qinvest e telefon ettim dönüş bekliyorum. Cevap gelirse bildireceğim.
    Evet cevap geldi, takasta hata yapılmış , hesabın düzelmesi sabahı bulurmuş, kaba hesapla bizde görünen +0.045 diyorlar, iyi akşamlar...

5. Eıb -0,57 bende ciddi hayal kırıklığı yaratır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. Teşekkürler..... Bir hata olduğu belli idi .
     Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    Evet cevap geldi, takasta hata yapılmış , hesabın düzelmesi sabahı bulurmuş, kaba hesapla bizde görünen +0.045 diyorlar, iyi akşamlar...

7.  Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    Teşekkürler, bu arada Eib fon hisse ağırlığını %3.5 a kadar düşürmüş. Endekste dusus olsa bile minimum etkilenecektir.

8. Ziraat portföyden güncel fon fiyatlarına bakan arkadaşlar tam olarak nereden bakıyor. Ben de güncel olmuyor bu saatlerde.

Sayfa 717/1002 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •