Sayfa 253/1000 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: Viop - XXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Çerçöp kagıt rallileri, doları stabil tutmak icin satılan yüz milyar dolar, faizi paşa paşa arttırıyor oluşumuz, piyasa dostu söylemler, damadın citibank toplantısı, her hafta güncellenen kuru fasulye gazı stoklarımız.

Sahi ne degisti yahu? Neye bu hazırlık? Halka arz seferberlikleri, bedelsiz bedelli patlatanlar üst üste. Sanki yangından mal kaçıyor gibi ne dersiniz?

Pandemi dibi malları realizasyonu icin güzel zamanlar. Realize edilmiş, tahsilatı yapılmış kar gibisi yok. Yorucu bir 6 ay idi. 3 kasım gecesini ve sonrasını merakla izliyoruz.

cevap veren herkese çok teşekkürler arkadaşlar sayenide hallettim

itibar veremiyormuşum dolaş gel diyor

3. 3.05 vermiştim, 2.15 maliyetlendim tekrar güzel gidiyor.
     Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    boynuzlu yekabeyse ben de takipteyim de pek de is yapmadi be hocam.
    3 lira degil miydi bu yil basinda.
    baya ucuz buldum.
    bunda bi yazi tura yapayim ben.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Çerçöp kagıt rallileri, doları stabil tutmak icin satılan yüz milyar dolar, faizi paşa paşa arttırıyor oluşumuz, piyasa dostu söylemler, damadın citibank toplantısı, her hafta güncellenen kuru fasulye gazı stoklarımız.

Sahi ne degisti yahu? Neye bu hazırlık? Halka arz seferberlikleri, bedelsiz bedelli patlatanlar üst üste. Sanki yangından mal kaçıyor gibi ne dersiniz?

Pandemi dibi malları realizasyonu icin güzel zamanlar. Realize edilmiş, tahsilatı yapılmış kar gibisi yok. Yorucu bir 6 ay idi. 3 kasım gecesini ve sonrasını merakla izliyoruz.
    aşı bulunmadan köşeyi dönmek istiyorlar...

5. Hava atıyor gibi olmasın aşağı inerken maliyetlendim bu arada, 1.99 dan bile alışım var epeydir bekliyordum sinir etmişti. Artık yakın izleyen stoplu takip edeceğiz karı vermeyelim geri.
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    3.05 vermiştim, 2.15 maliyetlendim tekrar güzel gidiyor.

6. yeni halka arzlarda kumar masasına dönmüş.. kimi 10 tavan kimi 20 tavan gidiyor..5 liralık hisse 30 lira olmuş..adam bana özelden bu hisse alınırmı diyor...bu şirketin sahibi salak mı 30 tl eden hisseyi neden 5 liradan halka arzetsinki... sen adamdan daha mı iyi biliyorsun şirketini dedim adam bana kızdı...

dolar

günlük
    macd sattırıyor
    benim macd aldırıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    excelde bir kelimenin sonuna otomatik bir kelime eklemek istiyorum

nasıl yapabilirim bilen varmı ?

13 bin kelime var.
    Ctrl h

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Sayfa 253/1000 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •