Benim Eylül ve Ekim başından beri topladigim hisse fonlardan olusan 8.000tl lik portfoyum de şuan 800tl kazanç var. Belki 30.000-40000tl ile daha fazla olabilirIMG_20201021_085943.jpg
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim Eylül ve Ekim başından beri topladigim hisse fonlardan olusan 8.000tl lik portfoyum de şuan 800tl kazanç var. Belki 30.000-40000tl ile daha fazla olabilirIMG_20201021_085943.jpg
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet fazlası olabilir ama az da olabilir. Hatta eksi olacağı aylarda olacaktır. hsyf nin zaten riski de budur.hsyf, vadeye çok takılmadan hisse senedi piyasaların yatırım yapıp, yatırımlarınızı fon yöneticilerinin yönlendirmesidir. Hsyf lerin geçmişte aylarca eksi gittiği dönemlerde olmuştur. Kazanç garantisini kimse veremez o alanda.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Sayın Ayurdakok, size aynen katılıyorum. Aslında ben de ilk denemeyi iş portföy teknoloji ağrılıklı hisse ile bir ay kadar önce yaptım. 4000 tl lik bir yatırıma %10 dan fazla getiri sağladı şimdilik. Aslında olasılıkları biliyorum ancak buradaki deneyim sahibi arkadaşlar benim göremediğim pek çok detayı görebileceklerdir. Siz de çok değerli bir katkı yaptınız. Açıkçası biraz risk alacağım, özellikle de yarınkı faiz kararından sonra. Sonuçta borsa'da daha yüksek bir risk ile bazen kayıp yaşıyorum. Edindiğim izlenim en riskli fon türünün bile bir hisse senedine göre %50-60 daha güvenli olduğu.
Yer İmleri