bir ara neredeyse insanların avrupada ki gibi iyi kötü bir araba alması kolaylamıştı
son bir yıla baktıgımızda
bu iş bir lüx oldu hele lüx bir araba hayal arabayı gectim ya ev sahibi olmak o da aynı şey
eskiden gücü yetmeyen gece kondu da olsa basını sokacak ev yapıyordu şimdi buda imkansız köyler hariç
Bakalım yarınki kapanış hangi bölgede olacak.
--Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir
eskiye laf atıp sana yagı kuyrugu tüp kuyrugu vardı diyenler
uzay cagında iktidar ortagının askıda ekmek muamelesini gördü
yetermi bence yetmez seviyoruz seni reis
Arjantin doların seviyesini düşürmek için kullandığı yöntem ... https://mobile.twitter.com/BBGMarket...71594660847624
Arjantinde kimse döviz bürosundan dolar almıyor ki? Halk karaborsada blue dollar alıyor buna da devlet alttan alta destek bile veriyor. Polisler kaç defa beni gördü hiçbirşey demedi bile. Zaten Buenos Aires'teki Florida caddesinde her 3 kişiden biri karaborsada dolar alıp satıyor . Buenos Aires'te Blue dolar almak hemen herkesin yaptığı birşey.
Ama bir defa döviz bürosundan devletin kuruyla dolar satmak zorunda kaldım, satmaz olaydım parmak izinden tutun da 7 seceremin kaydını aldılar istisnasız tam 1 saat bekledim Arjantin devletin onay vermesini... O günden sonra bir daha döviz bürosundan işlem yapmadım Arjantinde... Hem ucuza satıyorsun hem de 1 saat bekletiyorlar
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer İmleri