Sayfa 728/1002 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,817 - 5,824 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Ehehe bu ky sanrisidir,

O mantikla altin yukselemezdi.
    TR de hisse fonlarda bioe aslan payi Abd borsalarinda, tum ulkeler parasini ABD borsalarina yatirmis durumda,

Mal iyiyse yatirimci talebi olur, ve yukselir derim ben.

2. Oph hiç bir zaman pörtföyünde taşıdığı hisseleri açıklamadı.Üç aydan fazla pörtföyde mac tkf gibi hisse fonlarına göre daha iyi performası varSessiz sedasız yoluna devam ediyor.
     Alıntı Originally Posted by atituran Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba,

Portföyünde OPH ve GL1 taşıyan var mı? Aylık getirilerine bakarak radara aldım.

OPH portföy dağılımını açıklamamış.
    Endeksle korelasyonları, relatif getirileri nasıldır ? Şu an popüler olan (NNF, TKF, GMR, MAC vb. ) hangi hisse fonlarına daha çok benziyorlar.
    Selamlar, iyi kazançlı günler dilerim.
    SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by atituran Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba,

Portföyünde OPH ve GL1 taşıyan var mı? Aylık getirilerine bakarak radara aldım.

OPH portföy dağılımını açıklamamış.
    Endeksle korelasyonları, relatif getirileri nasıldır ? Şu an popüler olan (NNF, TKF, GMR, MAC vb. ) hangi hisse fonlarına daha çok benziyorlar.
    Selamlar, iyi kazançlı günler dilerim.
    Bende vardı. Mac ve oph aynı anda taşıdım. Borsanın gerilediği temmuz ayında ikisi de düştü ama oph daha sert düştü. Mac daha hızlı toparladı oph çok geç kaldı . Ama şu anda iyi gidiyor. BIST 30 ağırlığı fazla olabilir

4. katılım30 eksi 0.49, baz aldığı fon rbh artı 1.36. kat50 eksi 0.55, baz aldığı fonlardan mps eksi 0.60, kpc artı 0.94. katılım tarafında neler oluyor? kpc ile rbh anlaşıp mps'yi piyasadan silmeye mi çalışıyorlar? şaka bi yana bu nasıl iş anlayamadım. rbh'yi bir kenara koyuyorum. kpc aylıkta mps'nin 2 puan önüne geçerken üç aylıkta ta beş gün eksii olmasına rağmen sadece 0.70 puan geride kalmış. öyle görünüyor ki kpc, mps'nin rakibi olma yolunda son hızla ilerliyor. hatta oldu bile de denebilir.

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    katılım30 eksi 0.49, baz aldığı fon rbh artı 1.36. kat50 eksi 0.55, baz aldığı fonlardan mps eksi 0.60, kpc artı 0.94. katılım tarafında neler oluyor? kpc ile rbh anlaşıp mps'yi piyasadan silmeye mi çalışıyorlar? şaka bi yana bu nasıl iş anlayamadım. rbh'yi bir kenara koyuyorum. kpc aylıkta mps'nin 2 puan önüne geçerken üç aylıkta ta beş gün eksii olmasına rağmen sadece 0.70 puan geride kalmış. öyle görünüyor ki kpc, mps'nin rakibi olma yolunda son hızla ilerliyor. hatta oldu bile de denebilir.
    Açıkcası KPC iyi başladı, portföy içeriğini araştırmak lazım.

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    katılım30 eksi 0.49, baz aldığı fon rbh artı 1.36. kat50 eksi 0.55, baz aldığı fonlardan mps eksi 0.60, kpc artı 0.94. katılım tarafında neler oluyor? kpc ile rbh anlaşıp mps'yi piyasadan silmeye mi çalışıyorlar? şaka bi yana bu nasıl iş anlayamadım. rbh'yi bir kenara koyuyorum. kpc aylıkta mps'nin 2 puan önüne geçerken üç aylıkta ta beş gün eksii olmasına rağmen sadece 0.70 puan geride kalmış. öyle görünüyor ki kpc, mps'nin rakibi olma yolunda son hızla ilerliyor. hatta oldu bile de denebilir.
    Katılım endeksine göre bakıp verdiğiniz bilgi çok faydalı. Evet gerçekten dikkatle takip etmek gerek. iyi katılım hisse fonların 3'e çıkması umut verici. Bir süre daha izlemekte yarar var. Ben çok kısa vadeli bir ayı piyasası bekliyorum oradaki performanslarını görmek için. Uzun süredir boğadayız yanıltıcı olması diye. Portföy içeriğinden ziyade, portföy dönüşüm hızlarına bakacağım biraz, incelememiştim detaylı
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hocam teşekkürler, ben MKK'ya girdiğimde fonun fiyatını ondalıktan sonra iki basamak yürütmüş oluyor, oradan mı bakıyorsunuz ? Portalın içinde daha detaylı bir yerden mi bakılıyor ? Yoksa toplam meblağ üzerinden mi hesaplıyorsunuz ?
    Toplam meblağ üzerinden hesaplıyorum üstadım. Ben uygulamasını değil sitesini kullanıyorum. Dün maalesef MAC harici tüm riskli fonlar dökülmüş.

8.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Toplam meblağ üzerinden hesaplıyorum üstadım. Ben uygulamasını değil sitesini kullanıyorum. Dün maalesef MAC harici tüm riskli fonlar dökülmüş.
    Tamam hocam, çok teşekkür ederim bilgi için.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 728/1002 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •