Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Muazzam bir açık var teknoloji ve yabancı hisse fonlarda bence de. Ama yerli hisse fonlarda olduğu gibi büyük bankaların fonları ile olmaz bence de katılıyorum. Onlar 20 yıllık şube müdürünü ödüllendirmek için fona yönetici yapıyorlar. Onlarda kariyer basamağı gibi genelde.
Küçük portföy şirketleri girer umarım. Hevesle bekliyorum. Ne zaman profesyonel fon tarafından biri ile konuşsam söylüyorum.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Aslında girişken olsalar keşke. Azimut da ne niyetle girdi. Şimdi azimuta sorduğunda amiral gemimiz diyorlar gbc'ye. Buna en uygun 'ünlü-co' aslında. Yabancı finansallarla en ilişkili kurum, brokerageları ile vs. Yabancı etflerin alınabileceği, global borsalara erişimin de en aktif olduğu nadir kurumlardan.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Belki de.![]()
Ama günden güne yol alıyor fon piyasası. Ben çok umutluyum. Rekabet ateşliyor. Regülasyon, düzenleme, müdahale olmadığı her gün daha iyiye gidiyor. Devlet şunu da düzelteyim dediği anda 5 yıl geriye döneriz. Kimse dokunmadıkça sektör kendi içinde gittikçe kıvama ulaşıyor, pişiyor.
Kesinlikle haklısınız... buraya el atılmasa da daha bir süre bakir kalsa
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri