Sayfa 381/1000 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: Viop - XXVI

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    biden seçilirse mb olağanüstü toplanıp faiz arttırır bence...hemen seçimin ertesi günü değil tabii o hafta içinde belki...diye düşünüyorum...biden seçilirse bela olur ülkemizin başına...sarı kafa ile düşe kalka idare ediyorduk bir şekilde...
    kusura bakma dostum ama 1 milyon hırsızın yüzünden 80 milyon neden sefillik çeksin eğer biden gelecekse ve dedikleri gibi musallat olacak ise buyursun gelsin. bu kokuşmuş düzeni temizlesin.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kolay gelsin.

Bence dilekçene ilgili günlerde MKK dan alınacak ana ortakların alım satım işlemlerini de ekle, birleşme sırasında %51 lik pay oranının altına inerse İş Bankası'nın birleşmeyi onaylamayacağını içeren KAP açıklamasını da bul ekle. Birleşme raporlarını da indir ekle.

Bir de Denizli Cam'da bir kaç kişinin birleşmeden haberi yokmuş zarar etmişler, onlar yardım etmekte istekli olabilir.

Senin dilekçeni ancak uzman ve tecrübeli trader anlar, bilirkişi vs de talep edebilirsin. Be hukukdan anlamam dışarıdan mantık yürütüyorum.

Kolay gelsin.
    tabi zaten soruşturma başlatıldı. kaçakçılık birimi spk uzman/bilirkişi eşliğinde soruşturmayı yapacak.
    https://twitter.com/boldpilot7771
    Yazdıklarım ve paylaşımlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. dün kapanışta qnb, bugün de açılışta global aktiften satışları veriyor. iş yatırım bugun tutma cabasında spotu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    endeks30 hisselerini de zerre kadar iplediklerini sanmıyorum...bademler işi öğrendi abicim...xtumy yi al tamamdır....bu bist100 ü ayakta tutmaya yetiyor...az para çok iş...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

6. Viopta teminat tamamlama süresi dolana kadar yukarı doğru sağlam bir hareket oluşması zor gibi görünüyor. Dün long pozisyon da yakalananları sıkıştırmaları olasılığı bence yüksek görünüyor.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    kusura bakma dostum ama 1 milyon hırsızın yüzünden 80 milyon neden sefillik çeksin eğer biden gelecekse ve dedikleri gibi musallat olacak ise buyursun gelsin. bu kokuşmuş düzeni temizlesin.
    yani ben kaptanı sevmıom gemi batarsa batsın emanuke diyiorsuniyide bizde içindeyiz napalım şimdi

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bende sistemler teker teker sata geçiyor...

gazamız mübarek olsun...

üst vade ilk işlemi açtım 1,331 den shortları giydim...
    5 parti short açıcam biraz acı çekicem ama sonunun iyi olacağını düşünüyorum...

Sayfa 381/1000 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •