Sayfa 682/1043 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,449 - 5,456 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by acemi borsacı Yazıyı Oku
    ihlgm bedelli sonrası ne olur hocam , rüçhanlar ilk gün yüksekti sonra yavaş yavaş dibe indirdiler???
    ihlgm de bekleneni veremeyen hisselerden 2 yılda bir bedelli yapıp yatırımcıyı soyan bir yapı var spk nın dur demesi için dilekce bile verdim umarım gereken mercii dikkate alır henüz dönüş yapılmadı 2.5yıldır bu hissede sabırla bekliyorum filimin finalini çift rakamlarda bekliyorum ve 2 bedelli gördüm

2. Bu arada rüçhanlarıda kafasına attım yerine kumbara hisselerden ygyo aldım

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ihlgm de bekleneni veremeyen hisselerden 2 yılda bir bedelli yapıp yatırımcıyı soyan bir yapı var spk nın dur demesi için dilekce bile verdim umarım gereken mercii dikkate alır henüz dönüş yapılmadı 2.5yıldır bu hissede sabırla bekliyorum filimin finalini çift rakamlarda bekliyorum ve 2 bedelli gördüm
    Allahına gurban inşallah filmin sonu iyi olur, ben dokunmadım rüçhanlara bedelliye katılacağım bakalım ne olacak

4.  Alıntı Originally Posted by yelkenci Yazıyı Oku
    Herkese selamlar. Bütün paydaşlara bereketli hafta diliyorum. Çelik hocam Anele ve Vakko teknikte güzel görünüyor takibimde ne dersiniz?
    anele hedefi yukarlarda beklediğimiz hisselerden bedelsiz den sonra daha sert hareketler bekliyorum YTD
    VAKKO DA İSE 6.80 ÜSTÜ KAPANIŞLAR ÇİFT HANELERDE YENİ ZİRVELER YAPACAĞININ İŞARETİDİR YTD

5. MTRYO Bu hafta 2.76 yı geçmeli silkelemeyi tamamladı. YTD

6. Hocam siz yokken katkı olsun diye bu kıt bilgimizle birşeyler paylaşıyorum ama sizlerin bilgi ve tecrübe süzgecinden geçirmenizi rica ediyorum.
    Cuma günü eldeki hisselerle biraz trade ettik ama bizde kayiptan nasiplendik. Taşıdığım hisseler değişmedi.
    RHEAG elleşmeden devam.
    AFYON, YAYLA VE OSTIM arasıra al-sat yapsakta yerine koyup yola devam.
    Teknik olarak olumsuz bir durum olduğunda bizi bilgilendirirseniz memnun olurum. Her anınız neşe ve huzurlu olsun değerli yüreği güzel insan

7. Aleykum selam hocam merhabalar
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    aleykumselam
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    tcell güzel bu hafta listede yerini alabilir sistemi kurtarmaya çalışıyorum henüz tamamlayamadım sıkıntılar var gidermek için uğraşıyorum
    Teşekkürler. Bencede Tcell güzel durdu . Orta - Uzun vadede iyi olur görüşendeyim...

Sayfa 682/1043 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •