Bu arada 10 milyon sermayeli Ege gubrede sana yazdığımdan beri 3 e katladi acı varmi
Bu arada 10 milyon sermayeli Ege gubrede sana yazdığımdan beri 3 e katladi acı varmi
Terbiyesiz otistiklerin tırnağı olamazsın cahil yikil
amacım burada otizimli aileleri asla incitmek değil ,sadece benzerliği gördüğümden telafuz ettim ,kimseleri üzdümse özür dilerim onlara emek vermiş yıllarca yardımcı olmuş birisiyim .onlar için konferanslar organize edip ,bakanlıkla uzun uğraşılar sonucunda bu okulların açılmasında yıllarca mücadele ve emek vermişimdir ,ve çok şükür bu gün bu oklullar açıldı ,o zaman bu okullara yetişmiş öğretmenimiz bile tek tük ken bu gün bu okullara özel öğretmen yetiştiren okullar bile açıldı bundada emeğim var özetle ben o ailelerin dostlarındanım ve yanlarındayım dün oluğu gibi bu günde
Merhabalar,
ACSEL 2020/9 bilançosuna göre çıkardığım tablo ve grafikleri aşağıdaki linkte paylaşıyorum. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
1.jpg
puan.PNG
Saygılar
Twitter hesabımdan da takip edebilirsiniz.
Arkadaşlar, bu platformu kendi kişisel egolarınızı tatmin etmek için kullanmayın lütfen. Biz burada kim daha iyi üstad yarışması yapmıyoruz. Lütfen hisse özelinde yorum yapmaya gayret gösterelim ki herkes için anlamlı olsun...
Not: Bu bilançonun ederi ve karşılığı kesinlikle bu değil. Ben tutmaya veya düştükçe almaya devam ediyorum. İnşaALLAH beni utandırmayacak! Ev ve araba aldırdığı gibi evvel ALLAH hedefimdeki yazlığı da aldıracak...
Şirketin finansalları ortada, pandemi döneminde bile kar etmiş. Elinde de sağlam arsası duruyor. Bağlı olduğu ortaklık yapısı her geçen gün yeni iş alanlarına giriyor. Kısacası bence herşey olumlu.. Ama genel olarak Bist bozulursa ebetteki biraz aşağı gelir. Herkese bol kazançlar.
İnşaALLAH herkes kendi hedefine ve hayallerine kavuşur. :) ALLAH herkesin gönlüne göre versin!
YTD !
Son düzenleme : turkuazmavii; 26-10-2020 saat: 11:26.
Yer İmleri