Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
Falkart'tan 4 tane 2+1 almistik.Dolar bazinda zarar ettim.Kiracilarla ugrasmasi ayri dert...
Peder simdi Urla'ya dadandi.Arazi bakiyor.
Bu memleketin emlak sevgisinden gecmesi zor.
Eline para gecen ev aliyor.Kira vermek daha mantikli.Begenmedin mi degistir semti gitsin....
Bazi muhitler bozuluyor.yillar.icinde...
Alsancak eskiden nezihti cocuklugumda.Simdi siginmacilar cirit atiyor.Guzelbahce taraflarina kayfi muhit.Oralarda da mangal seviciler cikti oranin da muhit bozuldu.Simdi İzmir de Urla taraflari revacta.Orayi da 10 yila pisletirler.
Emlak dertten baska bir sey degil.
Gecenlerde Karsiyaka'daki sitedeki kiraci avukati aramis.Ust komsuyla tartismislar.Cocuk gurultusu sebebiyle...
Kiraci doktor ust kattaki mali musavir.Doktor tasinacakmis.
Emlaktaki rant hicbir yerde yok.
Bir yer daha duydum orayi da imara acip villalar yapcaklarmis da kulak tikamistim.
Ha bire fiyatlar yukari gidiyor.
Mal sahipleri olarak iyi mi iyi ama al sat yapsak anlicam alip alip kiraciyla ugrasmak mantik disi....
Emlak bir yatirim araci olmaktan cikmali.Ben pederi bile ikna edemedim toplumu hic ikna edemeyiz....

"Bir ülkenin bağımsızlığı yabancıların lütuf ve merhametine bırakılamaz."M.Kemal ATATÜRK
Güzel bilgiler verdiniz. Bizde kök salma diye bir şey olmadığı için sürekli muhitlerin içeriği değişiyor.
Kiracı ile uğraşmak akıl karı değil. Eskiden ev kiracı için değil yarın öbür gün evlenecek çocuk için alınır geçici kiraya verilirdi. Ama şimdi o işte yalan oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi