Originally Posted by fon_fan narin adlı kullanıcı yazmış önceki sayfalarda. bir hastane galiba... Lokma lokma amma yenir simdi bu.
Originally Posted by Foçabeyi Biden'ın oğlanın pompa videoları düştü. Sosyal medya yıkılıyor Sarı tutku Trump'a hep destek tam destek Valla bizim için en iyisi oldu haa. Pompalamak kötü bi şeymi.Esas pompalayamazsa ne der konu komşuya. [emoji85][emoji725]
Originally Posted by Kemtuz Çok güzelmiş. Umarım dans edenlerden birisinizdir. Her ne kadar m. Jackson hayranı olsam da bende dans edecek kadar özgüven yok hocam Ustad o zamanlar oyle bir ozguven vardikiiii Yenibosnada opusecek kadar... Bardan cikinca o sekilde ankaradan izmire surecek kadar... ....
Originally Posted by Fuat Soylu herkes eiyi geceler size bir hisse vereyim... bir spor kulübü... Bu akşam bir derbi kazandı. Bilenler de yarın kazanacak 😋😋 Ustadim sporlar tam spek cok guvenmeyiniz Ben bu filmi cok izledim
Aga ingilizce calismaya doner...
herkese günaydin haftaniz güzel ve bereketli olsun yol kaygan bugün dikkatli olalim
Originally Posted by onur1064 herkese günaydin haftaniz güzel ve bereketli olsun yol kaygan bugün dikkatli olalim Olm manyakmisin sabahin besinde ne isin var uyusana
Myfinans ustadim seninki kefeni yirtmaya calisiyor sanki 😀😀😀😀
Forum Rules
Yer İmleri