Sayfa 695/1043 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. bu süreç yarında devam ederse şayet yumuşak acıklamalar olmassa aşağıda 1117 test edeceğiiz gibi görünüyor hafif bir düzeltme beklerken derin bir düzeltme oldu 1160 dan sonra stop olan varsa erken dalış yapmasınlar hisselere ben orta ve uzunvade hisselerimde her hangi bir stop koymadım

2. Sn celik hocam yazdiklarinizdan anladigim kadariyla pozisyonumuzu koruyalim panik yapmayalim seklinde dogru mu anladim?

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by tbm Yazıyı Oku
    Sn celik hocam yazdiklarinizdan anladigim kadariyla pozisyonumuzu koruyalim panik yapmayalim seklinde dogru mu anladim?

kendi acımdan biz böyle yapıcaz sizler sabır derecesini bilemem elimizdeki hisselerin çoğu halen aynı fiyatlanmadı bana göre diğer ucan kacan tahtalara göre

4. ama şunu söylemeliyimki her zaman portföyün hepsi ile işlem yapmayınız umarım cok zararınız yoktur zararda olanlar beklesin bende zararda olan posizyonlarımı beklicem panik yapmamak lazım

5. Tesekkurler sn celik comak

6. Bir miktar var tabi ama sabirla beklemeyi tercih edicem haftaya donus olur umarim endekste
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ama şunu söylemeliyimki her zaman portföyün hepsi ile işlem yapmayınız umarım cok zararınız yoktur zararda olanlar beklesin bende zararda olan posizyonlarımı beklicem panik yapmamak lazım

7. Düşüşün nedenleri arasında covid vakaları da var unutmayın.. dünya borsalarının hepsi kırmızı...
    Bizim gündemimizde ilave olarak bir kaç olumsuz durum daha var, yazmıştım zaten tekrar olmasın...
    Cuma günü ya da bugün açılışta stop koymadıktan sonra artık yapacak bir şey yok , sabredip beklenilecek...
    Daha da düşebilir.. nereden toparlanılacağını kestirmek güç...
    Halen de hisse bazlı artı hareketler var, oralardan zararı karşılayanlar vardır umarım...
    Paniğe hiç gerek yok, hangi hisse ne kadar sert düşmüşse toparlarken de o kadar sert yükselecektir...

8. Bilançoları da izlemek lazım..
    Bazı güzel bilançolar boşa gitti gibi oldu..
    Bugün seans bitimi açıklanan Türk Traktör bilançosu güzeldi...

Sayfa 695/1043 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •