Sayfa 696/1043 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Degerli yorumlarnz icin tesekkurler
     Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Düşüşün nedenleri arasında covid vakaları da var unutmayın.. dünya borsalarının hepsi kırmızı...
    Bizim gündemimizde ilave olarak bir kaç olumsuz durum daha var, yazmıştım zaten tekrar olmasın...
    Cuma günü ya da bugün açılışta stop koymadıktan sonra artık yapacak bir şey yok , sabredip beklenilecek...
    Daha da düşebilir.. nereden toparlanılacağını kestirmek güç...
    Halen de hisse bazlı artı hareketler var, oralardan zararı karşılayanlar vardır umarım...
    Paniğe hiç gerek yok, hangi hisse ne kadar sert düşmüşse toparlarken de o kadar sert yükselecektir...
    SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. hisselerimin hedeflerinde değişiklik yok sadece zaman kaybı oluyor ..endexs konusundada halen hedeflerimi gözetiyorum moralmen moralim bozuluyor ister istemez cünki sorumluluklarım var sistemin bu konuda eksikliği var malum cöktü toparlamaya çalışıyorum

3. Çelik Hocam aynı fikirdeyim sizinle. Hedeflerde değişiklik yok sadece süre uzuyor hedefe varıncaya kadar...
    Moralinizi de bozmayın lütfen değerli paylaşımlarınızı her zaman bekliyoruz...
    Belki de fikir alışverişinde bulunmaya daha çok ihtiyaç olduğu günler böyle günler...
    İlla toparlanacak bir yerden piyasa...
    Bu, yarın mı olur yoksa ABD seçimleri ertesi mi olur, bi izleyelim...

4. Selam Üstad. İnşallah endeks kısa sürede toparlar diyelim. Fakat kötü olan yurtdışı piyasaları da çok kötü olması. Abd yaklaşık %3 aşağıda. Buda maalesef bize olumsuz yansıyacaktır.

5. 1117 biz orta ve uzun vadeciler için cok önemli kırılacağını sanmıyorum sistem yarın için banvt.ekiz. ve brmen verdi günlük bu engamede nasıl olacak izleyelim almıyalım sistem test edelim

Banviti aylardır takip ederim.
    Daha öncede yazdım bu hisseyi burada.
    Takaslara kadar inveleyin.
    Sizin hakkınızdır sayın çelik çomak.
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    1117 biz orta ve uzun vadeciler için cok önemli kırılacağını sanmıyorum sistem yarın için banvt.ekiz. ve brmen verdi günlük bu engamede nasıl olacak izleyelim almıyalım sistem test edelim
    SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. artık haftalık kapanışa göre bakıcaz değerlendirecez iyi geceler arkadaşlar

8. Hayırlı geceler Hocam. Endeks düşüşüne devam ederse fibo 62 seviyesi 1125 yeterli bir düzeltme seviyesi olmalı. Önümüzdeki ayda TL Negatif ayrişabilir.İdlibte SICAK BİR ÇATIŞMA İHTİMALİ BORSAYI NEKADAR OLUMSUZ ETKİLER ONU BİLMİYORUM. ASLINDA PİYASA OLUMLU BİR HABERE İHTİYACI VAR. BU NASIL BİR HABER OLUR ONU BİLMİYORUM. DOLARIN STABİLİZE OLMASI ŞART. ...

Sayfa 696/1043 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •