Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
Son bir tarif vereyim
Ama bu çok çok faydalı bir şey.
Yapımı çok basit
Malzeme lahana ve kaya tuzu.
O kadar

Adı Alman Turşusu SAUERKRAUT

Lahanayı mümkün olduğu kadar ince ince kıy
1 -1,5 kaşık kaya tuzu ile yoğur.
Kavanoza koy
1 hafta sonra buz dolabına al
1 hafta sonada afietle ye.

İçindeki faydalı bakterilerin haddi hesabı yok.
Bu da yapılış videosu.
https://www.youtube.com/watch?v=0Ea0LPQT9ME
Mesaj ilgili makama sevkedilmiştir.
Tarafımdan takibe alınmıştır.
Lahana konusunda uzman olan makam.
kesin bu konu hakkındaki ilgiyi,
en kısa zamanda sonuca ulaştıracaktır.
Şimdiden teşekkür ediyoruz.