Sayfa 578/748 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

Ben bu SPK' ya uyuz oluyorum. Arkadaş, sen fiziki takası kaldırmadın mı? Eeee, o zaman niye bir genelge yayınlayarak tarih verip bu tarihe kadar gelmeyenler borsa kotundan çıkarılacak. Kottan çıkan mallarda, firma ile pazarlık usulü şirkete devredilecektir diye. Bıtırak gibi mal geliyor tüm hisselere. Bu yaptıklarını bizde yaptık zamanında, eyvallah ta yasaklamışsın o zaman tümden kaldıracaksın bu işlemi.
    Ekin biçe biçe deste olur, borsacı çarpıla çarpıla usta olur
    Burada yer alan görüş ve öneriler kişisel fikirlerimi içeriyor olup yatırım tavsiyesine girmez. Bu uyarıyı dikkate almanızı rica ederim.

Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Ziraatten msj vereyim biraz da
    Yüklü kademeye ver birader, normal alışlara verme.
    Burada yer alan görüş ve öneriler kişisel fikirlerimi içeriyor olup yatırım tavsiyesine girmez. Bu uyarıyı dikkate almanızı rica ederim.

3. Aslında buralarda cazip alım için ama borsa düzeltmesini tam yapmadı bence, tekrar 1060 endekse salarsa tahta kendini 25 lerde bulur diye ilave yapamıyorum, kur buralardayken gelirse oralara büyük fırsat olur değerlendiririm. Millet dolara koşmaya devam etsin bizde Nuha. Hatırlarsanız 2-3 yıl önce ilk dolar ataklarında 4 lerden 6-7 lere fırlayınca burası 6 liralardaydı, ne oldu üç senede dolar geldi 8 e biz geldik 30 lara, borsa sabır yeri, fakat aldığın fiyatta önemli.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    adam nefes aldırmadı mal verecem diye
    böyle bir derinlik uzun zamandır olmamıştı.

[IMG][/IMG]
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    ulem eve gidecek otbüs bileti parası kalmadı vicdansız böylemi basılır.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

6. Elim agrıdı saydırmaktan 31 3 5 1 vs
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Emeklilik fonu ise, tahminen 80.000 LOT kaldı.

8.  Alıntı Originally Posted by oğuz çelikdemir Yazıyı Oku
    emeklilik fonu ise, tahminen 80.000 lot kaldı.
    benim tahminimce de o çünkü veren malın teki
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Sayfa 578/748 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •