Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Günaydın kafe , mevlid kandiliniz mübarek olsun .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
sıradan vatandaş bunu rahatlıkla söyleme hakkına sahiptir ama elinde yaptırım gücü olan adam unu söylemez gereğini yapar
helede ben kültür bakanlığında çalışıyorum diyen hizmetlinin bile kullanmayacağı bir lisanla bunu söyleyemez
kültür bakanlığını emanet ettiğimiz adamın kültürü bu kadarmış
bir halt olacağı yok.
Gençliğin Gözyaşı
Rafet El Roman
Ben her sabah gözlerim
Yaşlı yaşlı uyanıyorum
Çaresiz savaşıyorum
Anılarımla, sorularla
Dostlarım içimde sanki
Kurt misali beni yiyorlar
Yavaş yavaş, parça parça
Görüyorum ki ölüyorum.
20'li yaşlarda hayata atılacağım dönem, her gün sıkıntı her gün kriz ve umutsuzluğumu bu şarkıyı dinleyerek unutmaya çalışıyorum. (Her ne kadar aşk şarkısı olsa da, aşkta var tabi).
Aradan uzun yıllar geçmiş, yine derin bir kriz var, her sabah bir umutla kalkıyoruz bakıyoruz ki biraz daha fakirleşmişiz, işler biraz daha kötüye gitmiş sarpa sarmış, yine umut yok, umut kırıntıları arıyoruz, içeri bakıyoruz yok dışarı bakıyoruz umut yok.
Kendimi dışarı araziye atıyorum, Çukurova'nın bereketli topraklarına neredeyse hiç boş tarla kalmamış hemen hepsi narenciye olmuş, Çiftçi pamuk ekmiyor, buğday ekmiyor, mısır ekmiyor, sebze ekmiyor çünkü para kazanamıyor, bu nedenle narenciye bahçesini daha kazançlı buluyor, orada da her yıl farklı bir sorun oluyor.
Rastladığım hayvancılık yapanlarla iki çift laf edim diyorum, bir söyleyip bin ah işitiyorum, 3 gün hastalığı hayvancıları perişan etmiş, 1 ayda yem fiyatlarına tam 6 defa zam gelmiş, süt fiyatları artmıyor et fiyatları artmıyor bundan dolayı inekleri kestirmek için sıraya girmişler.
Yazacak ne çok şey var bu yazı uzar gider de, umudumuz her geçen gün kısalıyor
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Dolar 8.22...
Maaşı dolarla almayanlar hiç konuşmasın, dilar borcu olmayanlarda, kalbini kırarız )))))
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar/TL 8.2309
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri