Uysal: Merkez Bankasının rezervleri şu anda kısa vadeli yükümlülüklerimizi karşılayacak düzeyde, orada bir sıkıntı yok, fırsat buldukça artırmaya devam edeceğiz
Uysal: Merkez Bankasının rezervleri şu anda kısa vadeli yükümlülüklerimizi karşılayacak düzeyde, orada bir sıkıntı yok, fırsat buldukça artırmaya devam edeceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Uysal: Döviz rezervleri üzerinde bu dönemde bir baskı oluştu ancak önümüzdeki dönemde yapılan parasal sıkılaştırmayla ilgili birlikte kredi kanalından gelen baskının azalmasını bekliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Piyasanın beklentisini yerine getirmeyip doları zıplat...
Ekonomi coşuyor diye daizi sabit tut, daha üstünden bir hafta geçmeden enflasyon bekletisini %30 arttır !!!
Balık hafızamı, sahte alkolmü içiyor, dalgamı geçiyor ?
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uysal: (Kur) Bu noktadaki rahatsızlığımızı para politikasındaki duruşa yansıtarak, buna karşı olacak adımları da atmaya devam edeceğiz
Piyasayla dalga gecersen dolar da yükselir, bistte düşer...
Bu ekonomi yönetiminin acilen degişimi gerekli, bunların beceriksizliginin faturasını ülke ödüyor..yazık
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uysal:bazı swap anlaşmalarında sona yaklaştık
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri