geçmişte bu hissede borçlar azaldıkça kar performansının artacağını ve zamanla dolar bazlı grafiğine gireceğini söylemiştim...özelikle 2021 yılının sonundan itibaren borçlarının iyicene azalması ile göze hoş gelen ve agresif çıkışların olacağını söylemiştim..
geçmişte verdiğimiz fiyatları çok uçuk gören arkadaşlar vardı...onlar o vakitler hep ereğli ve hektaşa yöneliyorlardı ben de kısada da uzunda da brisa bu iki hisseden de iyi olacak demiştim..
o vakitler hektaş gerçekten de kısa vadede bizi geçti ve fark da attı ..ama yapılan bu fark geçici oldu...güneş doğunca doğru ve yanlış gün gibi ortaya çıktı...
şu anda baktığımızda ereğli 9,29 da ki ilk karşılaştırma yaptığımızda bizim önümüzdeydi..hektaş ise 12,36 da ilk karşılaştırdığmızda bir miktar bizim gerimizde idi...brisa ise şu anda 14,51 dedir ve önünde de iyi gelmesi beklenen bir bilanço var..
görüldüğü üzere her iki hisseye de fark atmışız..bu farkın önümüzdeki yıllarda daha da artmasını bekliyorum...özelikle 2022 yılından itibaren çok hoş hareketler bekliyorum...o vakit tl bazlı grafik değil de dolar bazlı grafik gündeme gelecektir ve herkes ona odaklanacaktır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri