Sayfa 658/1000 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: Viop - XXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    sen etmezsin o ayrı..ama birileri boykot edeceğim diyorsa,o da onun hakkıdır.

BOYKOT ile kimse işinden olmaz.geçici bir şamardır.BOYKOT etkili olduğundan MACRON,ARAPÇA MESAJ ATARAK DURUMU DÜZELTMEYE ÇALIŞTI.
    İslam düşmanı Macron boykotu görünce Arapça paylaşım yaptı: Asla pes etmeyeceğiz
    Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, sosyal medya hesabından Arapça açıklama yaparak “Asla pes etmeyeceğiz. Barış ruhu içinde tüm farklılıklara saygı duyuyoruz. Nefret söylemini kabul etmiyoruz†dedi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    Lacoste markasını ülkemizde üreten eren holding...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Fransız temel reisin babası
    Beyinsizmisiniz siz
    Reno bu üldkeye kaç para katmadeğer katıyor hiç baktınmı yan sanayi ile birlikte 60.000 kişiye ekmek yediriyor. Her sene ihracatta ilk 10 firmadan birdünde yazdım. Lacoste mağazasına girdim tezgahtarla muhabbet ederken sizde fransız firmasısınız dedim. Abi böyle söylemeyin dedi. Adını unuttum esen holding demiş olabilir. Biz oraya bağlıyız. Özbe öz Türk firmasıyız. Üretimin önemli bir kısmını buradq yapıyoruz hatta ihracat yapıyoruz. Çalışanların hepsi Türk böyle dendikçe bizim mağazaya giren azalıyor. Zaten zordayız evimize ekmek götüremeyeceğiz ekmeğimizle oynuyorsunuz diyor
    Bu beyinsiz trol ülke insanının ekmeğiyle oynuyor piyasada bunun gibi bunlarce geri zekalı vaasıl fransız sizlersiniz bu ülkeye zarar veriyorsunuz. O grip aşıları varya hani piyasada bulanamayn sadece 1,5 milyon gelen aşı varya hepsi fransız sanfoni firmasının
    Fransayı boykot edeceğiz diye ülkenin dibine dinamit koymayın
    Beyinsizliğinde trollüğünde sınırı var siz o sınırı çoktan aştınız.
    Bilmiyorsanız bu boku gidin mektebinde okuyun bu ******** troll hergün aynı şeyleri yazıyor

3. Euro ya kötu veriyorlar yarin da eksi gap görünüyor fed müdahele edene kdr euro serbest duser

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    sen etmezsin o ayrı..ama birileri boykot edeceğim diyorsa,o da onun hakkıdır.

BOYKOT ile kimse işinden olmaz.geçici bir şamardır.BOYKOT etkili olduğundan MACRON,ARAPÇA MESAJ ATARAK DURUMU DÜZELTMEYE ÇALIŞTI.
    İslam düşmanı Macron boykotu görünce Arapça paylaşım yaptı: Asla pes etmeyeceğiz
    Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, sosyal medya hesabından Arapça açıklama yaparak “Asla pes etmeyeceğiz. Barış ruhu içinde tüm farklılıklara saygı duyuyoruz. Nefret söylemini kabul etmiyoruz†dedi.
    Edemezwin bilader bu ülkede çalışan hiç bir firmayı edemezsin oradq çalışan binlerce vatandaşını aç bırakqmazsın. Firma boykıt edeceğine madem istemiyon devletleştirirsin kimseyi aç bırakamqzsın kültür bakan yardımcısı gibi küfürde edemezsin devlet olarak gereğini yaparsın
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    Lacoste markasını ülkemizde üreten eren holding...
    Tezgahtar dedi aklımda esen kalmış bakmadım şimdi koymuşlar erenmiş bi harf için dava açma sende
    bir halt olacağı yok.

6. selamun aleyküm dostlar

topikte dün sukunetin sağlanması için mesajı büyük puntalarla attım

her nedense insanlar daha çok tartışma ortamını tercih edip sağa sola sataşarak gününü gün ediyor
    bizler mecburmuyuz kavga seyretmeye

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ama müdürüm dava açılınca adın soyadın, adresin ifşa oluyor milletin çoluk çocuğu var..!!
    Sıkıntı yok benim adım soyadım her şeyim açıkta gizli saklı iş yapanlar düşünsün
    bir halt olacağı yok.

8. ikna oldun mu koç düşüşe...????

Sayfa 658/1000 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •