MB ları 10 yıldır ilk defa altın satmaya başlamış, bizimki de başı çekiyormuş habere göre...
https://www.yahoo.com/finance/news/c...050000544.html
Bu arada hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun...
MB ları 10 yıldır ilk defa altın satmaya başlamış, bizimki de başı çekiyormuş habere göre...
https://www.yahoo.com/finance/news/c...050000544.html
Bu arada hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Altın ons'ta önümüzdeki hafta için yabancı sitelerde1765-1820 aralığında bir dip oluşması bekleniyor. Daha sonra ise yeni zirveler.. ytd
Cumhuriyet bayramı kutlu olsun, nice bayramlara.
Hedef ve Fiba portfoy sirketleri yeni PPF cikarmis.Fakat daha işleme açılmamiş.Takip etmekte fayda var.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu arada Nurol Portföy kurulmuş, Bakalım nasıl olacak yatırım fonları ?
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
"FFD - FİBA PORTFÖY ÜÇÜNCÜ PARA PİYASASI FONU"
Kodu ve ismi bu şekilde.
Evet biraz ilginc.Ayni kurumdan iki farkli PPF.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Azimuth da PPF olmasına ragmen PPZ yi cikardi ve lider gidiyor. Bence Fiba da aynı şeyi düşünüyor olabilir. Sıfırdan bir fon daha rekabetçi olabilir şu ortamda.
Benim FiL'i çok uzun süredir taşıyorum o kadar cok vergi birikti ki içinde , acıtmasın diye her gün 500 liralık azaltıyorum korkudan. Yoksa artık bu ortamda ppf çok fazla lüks. 1-2 aya kadar hepsini eıb ve ıdy'ye dönüştüreceğim kademeli.
Yer İmleri