Sayfa 799/1002 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Corona dibi 126 dolarmış. Şu anda 132 dolar. Hava kasvetli, ortam kırmızı , leş gibi bir gün.
    Bununla neyi kastettiniz? Korona dibi ne demek?

2.  Alıntı Originally Posted by novi Yazıyı Oku
    Bununla neyi kastettiniz? Korona dibi ne demek?
    İlk corona salgını sırasında gördüğü en düşük değer.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. Günaydın herkese. Bir sorum olacaktı yanıtlayabilirseniz çok sevinirim. Ben şimdi aft veya yay alım talimatı versem, saat kaçtaki fiyata göre alım yapıyor? Malum nasd** akşam açılıp gece kapanıyor. Vadelilerde de düşüş gözüküyor, dünkü fiyattan alırsa zarar yazacak gibi. Teşekkürler

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    future lar eksi yine kötü bir güne uyandık maalesef
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Corona dibi 126 dolarmış. Şu anda 132 dolar. Hava kasvetli, ortam kırmızı , leş gibi bir gün.
    Kaçsan kaçamazsın otursan canın yanıyor... dışarda Avrupa 2.dalga ve ABD seçim sonuna kadar böyle olacak gibi...içerde yangın nasıl nerede sönecek belirsiz...el elde baş başta

Durup öylece beklemek mi ? Şimdi çıkıp sakin zamanda tekrar mı giriş yapmalı

“Doğru yolda olsanız bile eğer oturuyorsanız sizi ezip geçerler” sözü aklımdan çıkmıyor.

Alıntı Originally Posted by Canth Yazıyı Oku
    Günaydın herkese. Bir sorum olacaktı yanıtlayabilirseniz çok sevinirim. Ben şimdi aft veya yay alım talimatı versem, saat kaçtaki fiyata göre alım yapıyor? Malum nasd** akşam açılıp gece kapanıyor. Vadelilerde de düşüş gözüküyor, dünkü fiyattan alırsa zarar yazacak gibi. Teşekkürler
    Bugün 13.00 öncesi talimat verirseniz pazartesi sabah fiyatından yani aslında bu gece oluşacak fiyattan alırsınız.

6.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Bugün 13.00 öncesi talimat verirseniz pazartesi sabah fiyatından yani aslında bu gece oluşacak fiyattan alırsınız.
    Anladım, yani bugün düşerse, düşük fiyattan alım olacak o zaman. Teşekkür ederim

7. İçerdeki yangın hepimizi yaktı, kül olduk.
    Elimiz kolumuz her anlamda bağlı.

8. Bugün biraz alım emri verdim.her düşüş alım fırsatı

Sayfa 799/1002 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •