Sayfa 241/556 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by hsynbzkrt92 Yazıyı Oku
    burasının osmen olmadığının ben de farkındayım. Hani osmen de karşılaştırma açısından aynı sektörde olduğundan diğer firmaları da takip etmek gerektiğini düşünüyorum. Onlar da ne yapıyor, yöneticileri alıyor mu satıyor mu? He ne dersin kardeşim?

Tapatalk kullanarak iphone aracılığıyla gönderildi

doğru diyorsunuzda ama mesela enerjide bir sürü firma var hiç biri ile alakalı olmuyor bazen
    burada bir arkadaş var yalardır
    ismen ismen diyor işte bir info şu kada ismen lafları yapıyor ha bire
    deseki indo seyitler kimyada bu işleri yapıyor eyvallah derim.
    Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı.
    He sektör ile ilgi önemli bir haber gelse dediğin eyvallah derim
    saygılar benden.
    Bu arada sanmayın ben 2009 dan bu yana hisse net takip ederim.daha önceki nich kaybettim bu nich ile buradayım.
    2006 dan bu yana borsa camiasındayım.

2. Avrupada bazı ülkelerde kısıtlamalar geldi. İhracat ithalat derdi yoktur ayrıca pandeminin en yoğun olduğu günlerde de hergün bist açıktı. Bunlar aracı kurum sektörünün avantajları. Piyasalar da bozuk son zamanda inşallah az etkileniriz. Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yine bedelli haberinin gelmemesini fırsat biliyorlar gibi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Valentino71 Yazıyı Oku
    Yine bedelli haberinin gelmemesini fırsat biliyorlar gibi
    artik klasik oldu

spk karari oncesi yukari cek

spk haberi gelmedigi gunun ertesi gunu devre kesici %-7

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    artik klasik oldu

spk karari oncesi yukari cek

spk haberi gelmedigi gunun ertesi gunu devre kesici %-7
    Güzelim bilançoda kaynadı arada. Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. bazan blanço hemen fiyatlanmaz yeni giren yada girmeyi düşünenleri caydırmak için önce unutturup (1-2 hafta) sonra fiyatlarlar 6 aylık blançolarda benim gördüğüm en güzeli Dardaneldi almayı düşündüm ve bir kaç gün izledim hisse hafif eksi ile bir kaç gün geçirdi 14 -12 arası dolandı ben izlemeyi bıraktım şimdi 3 ay sonra iki mislini geçip 29 u görmüş
    bazanda iyi blanço hemen fiyatlanıp ertesi gün tavan olur bu günkü ege seramik gibi.
    tamamen speğe endeksli bir durum ne düşünür bilemeyiz bizimki şahane blanço ve sürdürülebilir karlılık var üstelik artarak sürdürülebilir.
    ssss

7. Şaka gibisin info , özet bu arkadaşlar spek kağıdıyız ,

8.  Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    bazan blanço hemen fiyatlanmaz yeni giren yada girmeyi düşünenleri caydırmak için önce unutturup (1-2 hafta) sonra fiyatlarlar 6 aylık blançolarda benim gördüğüm en güzeli Dardaneldi almayı düşündüm ve bir kaç gün izledim hisse hafif eksi ile bir kaç gün geçirdi 14 -12 arası dolandı ben izlemeyi bıraktım şimdi 3 ay sonra iki mislini geçip 29 u görmüş
    bazanda iyi blanço hemen fiyatlanıp ertesi gün tavan olur bu günkü ege seramik gibi.
    tamamen speğe endeksli bir durum ne düşünür bilemeyiz bizimki şahane blanço ve sürdürülebilir karlılık var üstelik artarak sürdürülebilir.
    ssss
    Son derece doğru , tahtayı yöneten ****** çocuğu istemedikçe bu kağıt gitmez , güzel özetlemişsiniz

Sayfa 241/556 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •