Sayfa 397/639 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Bu arada mayis ayı bitti ... Mayis ayı cirosunu bilen öğrenen varmı? Genel olarak ülkede gida firmalarının cirolari mayis ayında 2015 mayis ayini yakaladı. ( benim danışmanlık yaptığım firmalarda ) acaba AKPAZ mayis ta ne ciro yaptı ? Haziran ayına ramazan etkisi ne kadar olacak...

Ciroda iyileşme yakalansa kısmen karlılık yakalanabilir...

Alacak meselesi ne faiz konusu sıkıntılı ama karşılığında ne olacak merak konusu...

Kur seviyesi 30/06 da daha aşağılara gelir mi? Bilancoya pozitif etki eder mi?
    Patronu bizim kadar kafa patlatsa ne şirketin hali ne de hisse fiyatının durumu bu kadar rezil olurdu. Inşallah Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine şirketinin borsada olduğu 2.5 liralardan 30 kuruşa kadar düşüp 20 aydır sabırla zararını çıkartmak için bekleyen yatırımcıları aklına gelir vicdan yaparda spegine talimat verirde hisse canlanır.

1 hafta sonra artık geleceği daha net göreceğiz birçok belirsizlik ortadan kalkacak bu bile hisseye olumlu etki edecektir inşallah...

2. Eğer avro kuru 30 haziran tarihinde,bugünkü avro kuru (3,96) gibi olursa;ikinci çeyrekte 8 milyona yakın kur zararı yazılacak.

TTK 376/3:
    "Şirketin borca batık durumda bulunduğu şüphesini uyandıran işaretler varsa, yönetim kurulu, aktiflerin hem işletmenin devamlılığı esasına göre hem de muhtemel satış fiyatları üzerinden bir ara bilanço çıkartır."

Ara bilançonun bu şekilde gösterilmesi istendiği için,stoklar satış fiyatları üzerinden yansıtıldı.Yoksa 2017/2-3 ve 4.çeyreklerde VUK kapsamındaki değerlemelere devam edilecektir.

3. eyvallah dostum.ama bak ara bilanço 31/12/2016 tarihli olmaz.çünkü 2017 mart verisi çıkmış.çıkmasa tamam olur ama çıkmış.bu sebeple ara bilançonun 31/03/2017 tarihli olması lazımdı.bu adamlar geri zekalımı yoksa malmı yoksa mahsusmu yapıyorlar bunları anlamadım.bu kadar tuhaf bi şirket ömrü hayatımda görmedim yemin ediyom.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Nasılsınız arkadaşlar. Köşeyi dönüp voleyi vurdunuz mu..maalesef hayaller ve gerçekler..allah yardım etsin hepinize...

5.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Nasılsınız arkadaşlar. Köşeyi dönüp voleyi vurdunuz mu..maalesef hayaller ve gerçekler..allah yardım etsin hepinize...
    toplantıyı bekliyoruz Muğla li sende biliyosun ki toplanti ile belli olacak

6.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    toplantıyı bekliyoruz Muğla li sende biliyosun ki toplanti ile belli olacak
    Inşallah istediğiniz gibi olur...ama hicbirseyin belli melli olacağı yok...neredeyse iki yıl geçmiş milim ilerleme olumlu gelişme yok...

7.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Inşallah istediğiniz gibi olur...ama hicbirseyin belli melli olacağı yok...neredeyse iki yıl geçmiş milim ilerleme olumlu gelişme yok...
    Hangi hisseye geçtin muğlalı? Borsa bitti mi yoksa???

Akpaza gelince sen de biliyorsun bu işler öyle kolay olmuyor. Genel kurulda alınacak kararlar şirketin geleceğine yön verecek. Şu an için düşüncelerinde haklısın gram ilerleme yok düştük bataklığa bataklığın kurumasını bekliyoruz . Genel kurulda sivrisineklerle mı yoksa bataklığın kurutulması ile mı ilgili önlem alacaklar göreceğiz. Hisse fiyatına göre sivrisineklerle ilgili düzenleme yapacak gibiler ama bir sürpriz yapıp bataklığa el atarlarsa ağustosa kalmaz bu hissede aylarca bekleyenler yakalandıkları sıtma hastalığından şifaya erecek yeniden doğmuş gibi olacaklar...

8.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Eğer avro kuru 30 haziran tarihinde,bugünkü avro kuru (3,96) gibi olursa;ikinci çeyrekte 8 milyona yakın kur zararı yazılacak.

TTK 376/3:
    "Şirketin borca batık durumda bulunduğu şüphesini uyandıran işaretler varsa, yönetim kurulu, aktiflerin hem işletmenin devamlılığı esasına göre hem de muhtemel satış fiyatları üzerinden bir ara bilanço çıkartır."

Ara bilançonun bu şekilde gösterilmesi istendiği için,stoklar satış fiyatları üzerinden yansıtıldı.Yoksa 2017/2-3 ve 4.çeyreklerde VUK kapsamındaki değerlemelere devam edilecektir.
    Usta sadece 8 milyon kur farkı ile zarar yazacaklar ise ilk bilançoda 1.5 milyona yakın zarar var bunlar kesin önlem almazsa yıl sonunda aynı duruma düşüp yine genel kurulu toplamak zorunda kalacaklar...

Bu duruma düşmemek için planlarının olduğunu düşünüyorum. Genel kurulu hep komadaki bir hastaya hayat öpücüğü için toplayacak iseler bu şirketin uzunca bir süre toparlaması için beklemek gerekecek.

Ocak ayında banka borçlarını ödemeye başlayacak yani şu meşhur alacak meselesini bir şekilde çözmek zorundalar. Bilanço için yine önlem alırlar herhalde. Malumunuz bir de ciro artışı hedefleniyor yılın yarisindayiz kalan 6 ayda şu ana kadar ki cironun nerdeyse 4 katına yakın ciro yaparlarsa ciro hedefine ulaşacak. Genel kurul hayatı önem taşıyor. Özellikle 2.ceyrek bilanço ile birlikte atağa geçmesi gerekir ama nasıl olacak bilemiyorum...

Neyse haftaya bugün birçok konu netleşecek bir de o zaman yeniden değerlendirme yaparız artık...

Sayfa 397/639 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •