Bu haftaki beklentilerim:
Zaten zor durumda ve satıcılı borsanın, deprem ve ABD seçimlerinde Biden ın önde gitmesi nedeniyle,
löp löpppppp aşağı kısacası ....... lafı fazla uzatmaya gerek yok.
hisseleri eline yapışan uzun vadeli yatırımcılara burdan selam olsun ......
yatırım tavsiyesi değildir, zaten tavsiyeden de anlayan yok aranızda![]()
bizim çocuğun okulu açılıyor planlamaya göre perşembe cuma gidecekmiş okula...göndermeyeceğim...1 hafta 10 gün içinde hocanın anlattığı dersi evden dinleme şansı olacak dedi öğretmeni o şekilde idare edeceğiz artık o 2 gün...zaten isteğe bağlı gönderip göndermemek...diğer 3 gün zaten online eğitim devam edecek...
PİYASA_ borsayı geleceğe göre değerlendirenler için bankaların bu piyasada her zaman söz sahibi olduğunu hatırlatırım ve şu anki tesbitime göre YKBNK 2.08 desteğin üzerinde tutunması piyasayda ayakta tutat diyorum ve dalgalarla boğuşurken özellikle bu desteğe dikkat edilmesini öneriyorum...
ayrıca GARAN destek 6.44 buda iş görür...
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
30d
Salı günü başkanlık seçiminin yapılacağı ABD'de Trump, seçimin kaz*****nın hemen belli olmaması halinde ülkede "kaos çıkabileceğini" söyledi
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
3s
Russia state-affiliated media
Bayraklı’da yıkılan Emrah Apartmanı'nın müteahhidi Hayati Uzun 1992'de Erzincan depreminde torunu Emrah'ı kaybettikten sonra bu binayı yaptırdı, torununun ismini de binaya verdi. Hayati Uzun bu depremde de gelini ve 2 torununu kaybetti https://sptnkne.ws/EjCN
Yer İmleri