Sayfa 814/1002 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,505 - 6,512 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    TKF de endeksten kötü gelirse epey eksi relatif yiyeceğim kafama bugün
    tabloya göre -0,79 çıkıyor üstad. Ben çok kötü beklemiyorum
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    tabloya göre -0,79 çıkıyor üstad. Ben çok kötü beklemiyorum
    -0.84 geldi. çok iyi.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    TKF de endeksten kötü gelirse epey eksi relatif yiyeceğim kafama bugün
    hocam size zahmet şu rbh'yi iyi bir araştırsanız. katılımın eksi 2.20 düştüğü bir ortamda 0.32 eksiyi nasıl başarıyor? geçenlerde yaptığım telefon görüşmesinde farklı bir durum olmadığını anlatıp gayet te iddasız bir fon izlenimi olsa da konuşulanlarla performans, aynı şeyi söylemiyor. katılım fonlarının tel tel döküldükleri son ayda dahi yüzde on getiri var. yılbaşından bu yana dahi kıssasını neredeyse ikiye katlamış bir fon oldu rbh. özellikle eylül ayı ile yakında gelecek ekim ayı portföyüne baksanız çok iyi olacak. ne değiştirmişler de bu müthiş performansı sağlamışlar. olacak iş değil desem yeridir.

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    -0.84 geldi. çok iyi.
    Evet haftanın toplamında endeksten pozitif ayrıştı. Ancak kırmızı geçecek 2 haftaya girdik. Hsyf lerin burada gösterecekleri performans çok önemli.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    hocam size zahmet şu rbh'yi iyi bir araştırsanız. katılımın eksi 2.20 düştüğü bir ortamda 0.32 eksiyi nasıl başarıyor? geçenlerde yaptığım telefon görüşmesinde farklı bir durum olmadığını anlatıp gayet te iddasız bir fon izlenimi olsa da konuşulanlarla performans, aynı şeyi söylemiyor. katılım fonlarının tel tel döküldükleri son ayda dahi yüzde on getiri var. yılbaşından bu yana dahi kıssasını neredeyse ikiye katlamış bir fon oldu rbh. özellikle eylül ayı ile yakında gelecek ekim ayı portföyüne baksanız çok iyi olacak. ne değiştirmişler de bu müthiş performansı sağlamışlar. olacak iş değil desem yeridir.
    Olağanüstü iyi gidiyor, türevleri de yokken katılım içinde nasıl bu kadar ayrışabiliyorlar, gerçekten ben de anlamış değilim. Hisse içeriklerinde de çuvalla yan kağıt var.( cemtas, tukas, flap gibi )
    Ciddi doğru hisse seçimi yapmışlar demek ki. Nazar değmesin. İncelenecek şey yok pek, mal ortada aslında. İyi yönetiyorlar. Yakın dönemde bir portföy değişimi yapacağım, o zaman potansiyel alternatiflerden biri olacak. Bakalım, umarım devam eder.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Evet haftanın toplamında endeksten pozitif ayrıştı. Ancak kırmızı geçecek 2 haftaya girdik. Hsyf lerin burada gösterecekleri performans çok önemli.
    En kötüsü bence dönüş olduğunda %4 , 5 gibi hızlı dönüş olması olur. Yetişemezler ve relatif yerler. Benim için en iyi senaryo, düşüşün sonrasında bir süre yatay ardından dar açılı bir trend.

7. selamlar fonlarin m.k karsiligi getirisini su an nasil hesapliyoruz (stopaj %5 oldugu icin)

8. Günaydın
    IPB % 0,55
    Çok aktifler.....

Sayfa 814/1002 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •