Sayfa 640/1006 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Bu faiz mecburen artacak ama öyle ama böyle bu kur bizi zor duruma sokar acilen merkez müdahale etmeli 7.20 den 5.3 lara çektiğini gördük demekki yapabiliyormuş
    etkisi olacak illaki faiz artışının lakin mevcut şartlar farklı la casa da no papel

2.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Bugün yarın MB önlem alır diye düşünüyorum 8.43 bu ülke için çok zarar verici
    onları öyle bir dertleri yok. ihracat peşindeler. rekabetçi kur diyorlar buna...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    etkisi olacak illaki faiz artışının lakin mevcut şartlar farklı la casa da no papel
    bi yere kadar IMF'siz gitme şansları vardı ama artık IMF kredisi mecburidir.
    Dolar basmadığın sürece veya ülkeye dolar girmedikçe kur çift haneye gider.
    Petrol ve gaz rezevleri olan Rusya'nın para birimi ile eş zamanlı değer kaybediyoruz.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

4. .... REKABETÇİ KUR DESTEĞİYLE YERLİ OTOMOBİLİN SATIŞ İÇİNDEKİ PAYI REKOR KIRACAK...

Diyecek söz bulamıyorum...

Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    .... REKABETÇİ KUR DESTEĞİYLE YERLİ OTOMOBİLİN SATIŞ İÇİNDEKİ PAYI REKOR KIRACAK...

Diyecek söz bulamıyorum...
    Yerli otomobil?....
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

6. İçimiz dışımız rekabet oldu bari forumca toplanalım da bizde ihracat yapalım rekabetçi kurun nimetlerinden faydalanalım

7. Fibayı aradım devam faizi diyor bana. Dedim herkese 14,5 bana 12 mi yani. Talebiniz aldık sizi arayacağız dediler bakalım arayacak mı

8. Bizler iyi bir faiz artışı için 9 kasımı bekleyeceğiz galiba o da olmazsa
    19 kasımdaki MB toplantısından önce bir faiz artışı toplantısı için ağaçlara çaput bağlayıp dilek tutacağız

Sayfa 640/1006 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •