Sayfa 825/1002 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,593 - 6,600 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bugünkü borsaların artışı ben dahil çoğu kişiye sürpriz oldu ama sanırım yarın eksiye döneceğiz, amerika endeksleri yavaş yavaş azalmaya başlamış görünüyor....
    Viop akşam seansı devam ediyor. Normal seans kapanış fiyatına yakın şimdilik.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. Eıb 0.15 %
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. Nnf -0,013%

4.  Alıntı Originally Posted by Burkay17 Yazıyı Oku
    Nnf -0,013%
    Emin misiniz ben %1.48 olarak hesapladım. Bu akşam Mkk bir garip gerçi çoğu fon fiyatı güncellenmemis.

5.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Emin misiniz ben %1.48 olarak hesapladım. Bu akşam Mkk bir garip gerçi çoğu fon fiyatı güncellenmemis.
    NNF benim hesapta güncellenmemiş, peyderpey iş yapmaya başladılar şimdi de.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

6.  Alıntı Originally Posted by Burkay17 Yazıyı Oku
    Nnf -0,013%
    Böyle bir durum varsa hoş değil. Geçen hafta da endeksin altında performans göstermişti. Artık portföyünü açıklaması şart olur o durumda. Yani borsanın ciddi arttığı bir günde eksi kapanış yatırımcıda soru işareti olur.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7. Nnf +0.62 yapmış, demek ki dün yoğun türev kullanımı getiriyi torpulemis.

8.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Nnf +0.62 yapmış, demek ki dün yoğun türev kullanımı getiriyi torpulemis.
    yoğun türev mi yoksa endekse uymayan hisseleri mi portföye doldurmuş yakında görürüz. Bu şekilde endekse yenilmeye devam etmesi hoş durmuyor. Portföyde güncellemeler yapması lazım
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 825/1002 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •