Bende Hsbc gözüküyor
Bende Hsbc gözüküyor
Kartonsan a bak hey be maşallah füze gibi gitmeye deVAM EDİYOR 3 DEFA DEVRE KESTİ YİNE GİDİYOR ONA CEZA VERECEK BU ÜLKEDE KURUM YOK
Gördünüz mü tavana devam etmiş bugün de KARTONSAN
o verilen şeyler abidik gubidik şeyler İnternet yasağı getiremedikleri için yoluna devam edebiliyor Kartonsan
Kartonsan a da internet yasağı koyacak baba yiğit yok
Şimdi de Ege Endustri de ler o tavana gitmiş Yıldız hisselere internet cezası verilemiyor galiba
Kartonsan a ceza geldi diyemeyiz abidik gubidik şeyler gelmiş internet cezası almamış bunun kente faydası yok ama çifte standart oluyor bir günde 3 defa seans durdurma cezası alıyor Kartonsan ama internet yasağı gelmiyor hisseye Yine yüzde 300 yükselen Kartonsan a bu yükseliş esnasında hiç bir ceza verilmiyor yükselişin bittiği nokta da abidik gubidik ceza geliyor bütün bunlar borsamızın güvenli bir yer olmadığını gösteriyor
Aynı durumda Eminiş olsa anında internet yasağı koyarlar veya kent olsa koyarlar ben bunu diyorum
kent korunan kollanan bir hisse değil dir.
aksine üstüne gidilen bir hissedir.
kent e yatırım yapan bunu göze almalı.
şimdi aralıkta diyelim interner cezası kalktı.
benim öngörüm max 15 gün gene gelecektir.
buda hissenin gerçek değeri ni bulmasını art veya eksi engeleyecektir.
amaçta bu zaten hissenin yükselişini yada düşüşünü engellemek hisseyi soğutmak.
kaldı ki bu cezalar kentten mükemmel işledi..
aynısını tekrarlayacaklarına idaa ya girerim..
ama unutmayın ki;
piyasa cif tarafli öyle art +1 veya +2 kente beklemek artık zor gün içi taban tavan yada eksi -5 artı +5 gibi yüksek marjlar olacaktır ki oluyor ..
bunu bekleyen buna trade eden çok yatırımcı var
kenti seven dikenine katlanır.
ytd.
Yer İmleri