Yarin sig borsamizdaki dolara endeksli bazi urunlerde feci arbitraj firsatlari olabilir, onu hatirlatmaya gelmistim. Piyasanin yonu ve hedefleri konusunda kaos yasanirken bu da takip edilmeli.
Yarin sig borsamizdaki dolara endeksli bazi urunlerde feci arbitraj firsatlari olabilir, onu hatirlatmaya gelmistim. Piyasanin yonu ve hedefleri konusunda kaos yasanirken bu da takip edilmeli.
--Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir
Yine ıslak sopalarla daldılar. Yanlış görmediysem hortumla da dövdüler.
Dayak klubü.
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Ahali koyun olunca bunu söyler tabiki, 5 büyük Alman firmasının Turkiyenin GSMH kadar ciroları var ve!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Aksevdali ablayı bekliyecegiz kizilayda 8.5 ta da çıplak gezene rastlamadikRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abd’de secimler neden sali günü?
en basit tanimiyla bu bir gelenek . birlesik devletlerde secimler 1845 ten beri kasim ayinin ilk sali gunu gunu yapiliyor. daha dogru 1 kasimi takip eden ilk sali gunu.
peki neden sali ?
bunun birkac sebebi var ancak bugun icin anlamini yitirmis sebepler diyebiliriz. bir an icin 1800 lu yillara döndüğümuzü dusunelim. x bir eyaletin y bir kasabasina bagli bilmem kac donumluk ciftliginizde ailenizle yasiyorsunuz. sehir merkezine gidip gelmek buyuk sorun. pazar gunleri kiliseye ayine giden cok buyuk kalabalik var . o yillar amerikasinin cok ciddi bir dini yönü var. pazar kiliseye gidildiginden pazar secim yapilamaz. pazartesi sabahtan yola ciksaniz il merkezine yani oy vereceginiz yere gitmeniz yasadiginiz yere bagli olarak 1 gune yakin surebilir yani yetisemeyebilirsiniz o yuzden pazartesi de olmaz. ayrica sehir merkezine gitmek icin buyuk ihtimalle at arabasi kullanacaksiniz o yuzden kar ve yagmur mevsimi de henuz baslamamis olmali.
tabi bir de hasat mevsimi var. ulkenizin yuzde 90 i ya ciftci ya da hayvancilik yapiyor. o yuzden oy vermeye zaman ayirmak icin hasat mevsiminin de sona ermis olmasi gerekiyor. iste bu yuzden bu kriterlerin hepsini saglayan zamanlardan en iyisi kasim ayinin ilk sali gunu. bugunden bakilinca ne hasadin ,ne ulasimin ,ne kilise ve ibadetin onemi kalmamis olsa da bu gelenekten vazgecilmemis.
kaynak: https://eksisozluk.com/entry/115089049
Dövizciye gittim 4000 tl verip 100 bin Euro istedim madem yazıyor vermen lazım dedim vermediler 🤣🤣🤣
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri