Trump: Pensilvanya’da çok ciddi bir farkla öndeyiz. Bizi yakalamaları mümkün değil.
Trump: Pensilvanya’da çok ciddi bir farkla öndeyiz. Bizi yakalamaları mümkün değil.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Trump: Bu seçimi kazandık
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Trump: Mahkemeye gideceğiz, oylamanın artık durdurulmasını istiyoruz, sabah yeni oyların çıkmasını istemiyoruz, biz bu seçimi zaten kazanmış durumdayız
Washington Post canlı seçim sonuçları
https://www.washingtonpost.com/elect...oWBx8-DXEyLQZU
Biden 220---- Trump 213
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Deli kazanacak gibi duruyor, kalan eyaletlerin çogunda önde
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yerli yatırımcı döviz mevduatıda son zamanlarda 10 milyar doları geçti...
Ev alımı zaten rekor kırdı, sıfır araba desen sıra gelmiyor
Ne para varmış millette
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD başkanlık seçimlerinde Demokrat aday Joe Biden, kritik eyaletlerden Arizona'yı kazandı. -AA
ABD başkanlık seçimlerinde Demokrat aday Joe Biden, kritik eyaletlerden Arizona'yı kazandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
trump 213 biden 238
SAYIMIN DEVAM ETTİĞİ EYALETLER:
Kuzey Carolina (15 delege): Biden: % 48.7 / Trump: %50.1 / Oyların yüzde 95 sayıldı.
Michigan (16 delege): Biden: %45.2 / Trump: %53.1 / Oyların yüzde 69'u sayıldı.
Wisconsin (10 delege): Biden % 47.1 / Trump: %51.1 / Oyların yüzde 81'i sayıldı.
Georgia (16 delege): Biden: % 48.1 / Trump: % 50.6 / Oyların yüzde 91'i sayıldı.
Pennsylvania (20 delege): Biden: %43 / Trump: %55.7 / Oyların yüzde 74'ü sayıldı.
Maine (4 delege): Biden: %54.5 / Trump: %42.4 / Oyların yüzde 67'si sayıldı
Nevada (6 delege): Biden: %50.3 / Trump: %47.8 / Oyların yüzde 79'u sayıldı
Alaska (3 delege): Biden: %35.2 / Trump: %60.5 / Oyların yüzde 31'i sayıldı
Yer İmleri