Sayfa 936/1000 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,481 - 7,488 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Trump un 4 senesinde TR ekonomisi yemediği dayağı yedi..
    Hala TRUMP iyi Biden kötü diyenler var
    2.92 den 8.50 ye gelmiş bir dolar
    Hemde arada 24 faizi göstermemize rağmen..
    İşsizlik (gerçeği) 25 lere dayanmış durumda..
    Enflasyon 4 senede yüzde 200..
    Töbe bismillah
    Nasıl bir algı yönetimidir bu ya.

Biden ilk bi şok yaşatır ama sonrasında TR için daha iyidir..
    bunlarla abd yönetiminin ne alakası var? Fabrikaları kapat tarımı bitir yandaşa vergi indirimi yap 25 yıllık yolcu uçmayan havaalanına garanti ödeme yap diyen trumo/biden yönetimi mi?

2. hırsımı vede hızımı alamadım.
    açın şu zeanzııı amunyum
    nitrat. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    bunlarla abd yönetiminin ne alakası var? Fabrikaları kapat tarımı bitir yandaşa vergi indirimi yap 25 yıllık yolcu uçmayan havaalanına garanti ödeme yap diyen trumo/biden yönetimi mi?
    O zaman neyi tartışıyoruz ki..
    TRUMP ile alakası yoksa..
    Ha biden he trump..

Hayır dost trump lafına bitiyorum..Yok öyle bişi..Adam bizimle dalga geçiyor bizim kiler de dost sanıyorlar..
    Şamar oğlanına çevirdi bizi 4 senede ..Hala trump gelise daha iyi..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    TRUMP geldiğinde yandık öldük bittik modunda olanlar şimdi TRUMP gitme ne olur çekmeye başlamış....Ya hakkaten balık hafızalıyız..

Trump la çok mu iyi anlaşıyoruz sanıyorsunuz..s400 ler miş..Papaz krizini ne çabuk unuttunuz..
    Aptal olma gel anlaşalım ı..
    En son fırat doğusuna asker sokacaktık adam pence i yolladı artık ne dedi ise o da girdiğimiz gibi terso çıktık..

Biden gelir gelmez yaptırım mı uygulayacak sanıyorsunuz..Çocuk oyunu mu bu..
    Hiç bi yeni başkan böyle davranmaz..
    Önce gelin bi bakalım denir..
    Adamın 1. hedefi RUSYA...TR değil..

İş bizim kilerde bitiyo..
    Bizim kiler huyuna suyuna giderse biraz uğraşır bizle sonra bırakır..
    RUSYA üzerine yürüyecem dedi..
    O savaşda TR çok önemli ..Hem rusya hem tr ye cephe almayı istemezler..
    Hemde ÇİN..

Biden globalcilerin adamı..
    Biden gelirse virüs de 2021 bahar gibi rafa kaldırılır..Bakın kaldırılır diyorum..!!

Algılarınızı kaptırmayın..Yazılanlara inanmayın..
    Tekrar ediyorum 2016 kasım..

Trump geldi İŞTE ŞİMDİ BİTTİK deniyordu..Herkes hillary ci idi..

Kısa vade sarsılırız
    Ama orta vade de 4 sene başkanlık da TR için çok daha iyi olduğunu ortaya çıkacaktır..
    Tabi unutulacak bu yazdıklarım
    F-35 uçaklarının eğitimi yapılırken pilotların uçaksız geri döndüğü unutuldu. Programdan çıkarıldık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5. Dolar bazlı 15 sene geriye düşmüşüz borsada..
    Adam hasbelkader 77 den tuprs alıyo 80 den satıyo..Para kazandım oley be taş gibi borsa yok dünyanın en sağlam borsası..
    Ulan neyin sağlamı..
    Koca koca firmalarımız 1-2 milyar dolar fiyatlara düşmüş..10 senedir hisse taşıyan adam erimiş bitmiş posası çıkmış

trump borsayı tutuyormuşşş..

6. Ilk bombayi hangi şehir de ne zaman patlatır biden ?

7.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Biden'ı isteyenleri ben de anlamıyorum.
    Halkbank'a yaptırım yapacak, s400 lerden yaptırım yapacak fln diye bi beklenti içindeler. Vatan haini isen bunları beklersin yoksa çok garip beklentiler... Hepimiz aynı gemideyiz nihayetinde... Kaldı ki bunların tayyibe zararı değil, aşırı faydası olur. Halkbank'a büyük ceza verse tayyip cebinden mi ödeyecek? Bu twitter da sevinen gerizekalı ergen tayfa ödeyecek onu işte yıllarca vergileri ile...

Benim Trump'ı veya cumhuriyetçileri isteme sebebim Amerika'nın ortadoğuya asker yığma stratejisinden vazgeçmeleri idi. Daha içe kapanarak, ekonomiye önem verip, yayılmacı, işgalci politikayı bıraktılar. Bombalar, vs bu konular hep onla alakalı bencede. Katılıyorum. Biden ile kabus başlar ama sırf bizim için değil, tüm ortadoğu için...
    İtibar puanı veremiyorum,düşüncelerime tercuman olmuşsunuz,sarı kafadan önceki ekip başımıza Suriye belasını açtı,bir sürü terör olayıyla uğraşmak zorunda kaldık,genelde demokratlar söylemlerde insancıl görünürken devamlı dünyaya özellikle orta doğu coğrafyasına patronun kim olduğunu gösterme derdinde oluyorlar.

Sarı Kafa,dengesiz olabilir ancak adamın olayı para,patronluk olayıyla işi yok,kendisi de söylüyor zaten,yukarıda da söylenmiş eğer Biden gelirse bizim için tehlikeli bir çok dosya elinin altında,ayrıca yaptırımları biz öderken vatandaşlar olarak,iktidarın aradığı dıj güçler bulunmuş ve hedef kitlesi kemikleşmiş,oy olarak kendilerine dönecek.

Şöyle sağlam bi zengin gelse ülkemin stratejik bir çok şirketini ;örneğin aselsan,tüpraş, tcell ,ereğli vb toptan çoğunluk hissesini 10 15 milyar dolara alır ki hatırlatırım Tansu Hanım zamanı sadece telekom 20 milyar dolardı, burda hâlâ borsa pahalı goy goyu yapılıyor... Tabii ki dibin dibi var ama bu kadar dolarizasyon olduğu yerde 5 dolardan 1,37 dolara düşmüş borsa pahalı falan değildir,net ucuzdur.

Sayfa 936/1000 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •