Sayfa 441/1002 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

ABD seçimlerinde kritik yerlerdeki son durum :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. bugün bizim piyasa D.Trump'ın zaferini satın aldı ama J.Biden seçimi alacak gibi görünüyor..

3.  Alıntı Originally Posted by MMF 1 Yazıyı Oku
    bugün bizim piyasa D.Trump'ın zaferini satın aldı ama J.Biden seçimi alacak gibi görünüyor..
    Piyasa sorunsuz bitecek ve belirsizliği ortadan kaldıracak sonucu satınaldı. Kimin kazanacağından ziyade bu önemli. Mahkemelik olan durum piyasalara satış getirir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. Seçim hala ortada .. nevada 6 delege sayım %67 fark 8000 oy

https://www.foxnews.com/elections/2020/general-results

AP: Wisconsin eyaletini kazandı

Biden 248 Trump 214

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, "Son bir haftada, Kovid-19 vakalarında 3 kat artış var ve 65 yaş üstünde yoğun bakıma yatış sayılarında ani bir sıçrama var. Hayatını kaybedenlerin sayısı da yükseliyor." dedi.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    AP: Wisconsin eyaletini kazandı

Biden 248 Trump 214
    Biden önde olduğu Michigan ve Nevada’yi kazanırsa ABD’nin yeni başkanı olacak

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Biden önde olduğu Michigan ve Nevada’yi kazanırsa ABD’nin yeni başkanı olacak

Bunlara Trump kesin itiraz eder.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 441/1002 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •