Sayfa 948/1000 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,577 - 7,584 arası.

Konu: Viop - XXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ABD'de başkanlık yarışında kritik önemdeki Wisconsin eyaletini Biden kazandı -AA

2. sabah dedim size secim isini bizim medya daha iyi bilir diye.
    sabah dış basında trumb diyen çok oldu ama bizim medya geri adim atmadı. bidon ağırlıklı çekimser kaldı.
    bu iş vasinton merkez karakoluna kadar uzar.
    karakol amiri düşünsün.
    ben borsada yukarı beklemeye devam ediyorum.

3. Şu an ki durumda iktidara yada ekonominin başına dünyanin en iyi ekonomistini getir. Covid sürecinde sıkıntı yaşayan bir çok firma var. Tutup faizi 15-20 yapamaz. Bunu yaptığınızda inşaat, turizm, hizmet vs borçlu olan firmalar borcu bu süreçte çeviremez. Doları da çok düşüremez. Öncesinde yapılanlar yanlış olduğu için bu safhada çok yapılacak seçenek kalmadı. Ülkenin yarısını feda ettik bir rahip için. Enerji şirketleri futbol klüpleri aklınıza ne gelirse borcun faizini ödeyemez. İş işten geçince güçler ayrılığı vs hukukî düzenlemeler yapılsa da güven sorunu belli bir süre sonra oluşur. Atı alan Üsküdari geçti.

4.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    rahmetli ecevite doları bir günde 2 kat yaptın diyenler
    sonrasını 1.73 te kaç kat yaptılar.
    log çiz grafikleri.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    log çiz grafikleri.
    dahamı az olacak o zaman ?
    1.73 ten 8.5 şimdi.
    5 ay sonra ne olacağı da belli değil.

ayrıca o zamanın dervişiyle yaptıklarıyle
    1.73 ten 1.1 e indi dolar.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2. sorumu da cvp lasanız çünkü bu işleri basit görüyorsunuz , ha burada RTE ve ekibinin suçu varmı var ama biz dolar basmıyoruz , biz euro basmıyoruz ,bizim yer altı kaynaklarımız yok , elimizde bir Turist hikayemiz var oda Putinin dötü kalkarsa gitmeyein dedimi oda bitiyor.Etrafınız mayın tarlası müslüman olduğunu söyleyen bir çok arap ülkesi batının dötünü yalıyor , kendi aile din sadetleri için .Size tavsiyem bizim ligde olan diğer para birimlerinede bakın herkez etine butuna göre bu dönem içinde tepelere gitmiş.
    Özellikle cevap vermedim çünkü siyasete girmek istemiyorum. Sonra dünya kadar yazı yazmak zorunda kalacağım ve birşey değişmeyecek.
    1) Parası en çok değer kaybeden ülkeyiz, bu ülke bunu hak etmiyor.
    2) Bu ülke zannettiğiniz gibi potansiyeli olmayan bir ülke değil, 1923-1938 arasında olduğu gibi ekonomik mucize yaratabilecek potansiyele sahip. Bu nedenledir ki sata sata bitiremediler.
    3) Döviz bu seviyelere gelmezdi, yeter ki niyeti sadece ülke malına çökmek olan bir zihniyet ile yönetilmesin. Zamanında yerden yere vurduğumuz iktidarlar bile bunların yanında zemzem suyuyla yıkanmış kalır.
    Bunlar benim düşüncem ve bu yazıya karşı yazılacak hiçbir yazıya cevap vermeyeceğim. Havanda su dövmenin anlamı yok. Ülkede her valilik, kaymakamlık, bakanlık ayrı bir beylik olmuş, saltanat-şatafat-hortum gırla gidiyor. 2018 hatasından ders almayanlar şu zamanda saçma bir şekilde MB bin dibini oyup 120 milyar dolar satıyor, yandaşın vergileri siliniyor, enflasyonun 1/4 ü faizle kredi dağıtılıyor, hazine garantili ihaleler ile torunlarımız yandaşa borçlandırılıyor, ..........
    Nesini tartışacağız. Böyle b.ktan işler yaptığın ölçüde biz daha dövizde çok yukarı hedef yazarız.
    Dediğim gibi, son yazı bu. Kimseye cevap yazmayacağım. Yeter artık.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    bende sana bir soru sorayım...
    8.5 e gelmiş dolar...
    dow 28 den 18 e gelince,bist 80 e gelince...
    ne olur.?

sonra o kanal tepesi orada.
    oraya şimdi gidecek demek değil.giderse orası var demek sadece..
    veya yaklaşır düşer aylar sonra yine o kanalda yükselir ve daha yukarı açılır.

muhalefet partilerinden kim olursa olsun,dolar buralara gelmezdi.....
    kanal alt çizgisi öyle olmazdı çünkü.

dolarda ne olduysa 1.73 te oldu çünkü

https://invst.ly/spts4

[url=https://hizliresim.com/e0PxOF][

rahmetli ecevite doları bir günde 2 kat yaptın diyenler
    sonrasını 1.73 te kaç kat yaptılar.

2012 de ne oldu..???
    Koç cuk senin bu boş graflarından topik bıktı .
    Çünkü kendi göre işlediğini düşündüğün boş bir sistem.
    Sen o övdüğün sistemle KALIN bir şekilde ters de kaldın zamanında .
    Sen önce bu hikayeleri yazmadan 120 milyar doları kime vermişler, şirketlerin borcu , enflasyon , kimin eli kimin cebinde öğren gel yanıma öyle yukarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı dik çizgi çizmekle analiz olmuyor .

dolar indexinin 120 olduğu zaman dolar 1.73 oldu.
    şimdi 90 dxy dolar tl 8.5

Sayfa 948/1000 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •