Sayfa 88/600 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 4793 madde; 697 - 704 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Adamlar piyasadan resmen hortumluyor ve piyasa da sarmak için qdeta yarışıyor hayret,amaç kot dışına çıkmaksa daha epey toplaması lazım bakalım.

Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Deva'nın speği son hisse alımlarından sonra bizi terketmiş görünüyor. Bugün deva tavan biz hala ıkınmaya devam. Galiba spek malları kaptırdı gerçekten. Bu tahtada patrondan bağımsız iş çok zor.

Bugün Global ne kadar almış paylaşan olabilir mi?
    Günaydın. Bol kazançlar..

trade yaparak para kazanıyorlar güzelce.. Global pazartesi salı aldığı malları takasta yok gelkmiyor kendi mallarını gün içinde virmanlayıp alıyor..

Globalın takas orası hiç değişmiyor neredeyse
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    Adamlar piyasadan resmen hortumluyor ve piyasa da sarmak için qdeta yarışıyor hayret,amaç kot dışına çıkmaksa daha epey toplaması lazım bakalım.
    kottan çıkmak istese toparlar malları yürür.. çarşambada dahil 13.5 milyon lot alacaksın ve takas oranın hiç değişmeyecek bence güzel tezgah kurmuşlar trade yapa yapa para kazanıyorlar..

13.5 lot virman yapmadan piyasadan toplasa 2x olur en az oda
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4. Hala Deva ile paralellik..!! Düşerken takip. Dün deva tavan oldu o zamanda paralel hareket etsene yok, sadece düşerken.!!!

5. Bakalım yarın ki imar komisyon raporunu fiyatlayacak mı?

Yatırım Tavsiyesi Değildir

6. Karı fiyatlamadı. İşler Vitra Karo için iyi gidiyor. İlaç Vitra karonun % 25 ine ortak ve o da fiyatlanmıyor. Bakın Vitra karo Ege seramikten kat be kat büyük bir ciroya sahip. Ege seramikte biraz kar artışı oldu hemen fiyata yansıdı, yürüdü gitti. Düşünün Vitra Karo İlacın bilançosunun % 5 i bile etmez. Bunun gibi bu bilançonun içinde neler var. Hiçbişr şey fiyatlanmıyor. Mesele arsa ise Ayazağa'da arsa 76 dönüm ve doğrudan ilacın mülkiyetinde, hiç fiyatlandığını gördünüz mü? Üstelik yeni havaalanı avantajı var. Ben Holdinge ait Kartal arsasının imarının ilaç hisselerinde bir hareket yaratmasının engelleneceğini düşünüyorum.

Söylendiği gibi Patron tüm değerleri önce uyutup sonra unutalım oyunu ile fiyatlamıyor. Keşke fiyatlansa.

7.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Karı fiyatlamadı. İşler Vitra Karo için iyi gidiyor. İlaç Vitra karonun % 25 ine ortak ve o da fiyatlanmıyor. Bakın Vitra karo Ege seramikten kat be kat büyük bir ciroya sahip. Ege seramikte biraz kar artışı oldu hemen fiyata yansıdı, yürüdü gitti. Düşünün Vitra Karo İlacın bilançosunun % 5 i bile etmez. Bunun gibi bu bilançonun içinde neler var. Hiçbişr şey fiyatlanmıyor. Mesele arsa ise Ayazağa'da arsa 76 dönüm ve doğrudan ilacın mülkiyetinde, hiç fiyatlandığını gördünüz mü? Üstelik yeni havaalanı avantajı var. Ben Holdinge ait Kartal arsasının imarının ilaç hisselerinde bir hareket yaratmasının engelleneceğini düşünüyorum.

Söylendiği gibi Patron tüm değerleri önce uyutup sonra unutalım oyunu ile fiyatlamıyor. Keşke fiyatlansa.
    Bu oyunun tek kuralı var. ''Beklentiyi satın almak'' aldım ve bir hedefim var. Bu bazen tutar bazen de işler istediğin gibi gitmez. Kısmet...Ayrıca turşusunu kuracak hali yok ya...Günün birinde nasılsa olur.

...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Sayfa 88/600 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •